La festa que agermana

El Toro va acollir el jaleo de Sant Nicolau, amb la presència dels 12 caixers fadrins de Menorca

16/09/2012

Valorar:
Visto 557 veces
preload

A la colcada hi van estar presents els 12 caixers fadrins i les banderes de les respectives festes patronals.

16-09-2012
| Karlos Hurtado

Les festes de l’estiu ja estan tancades en clau. Se’n va encarregar ahir de fer-ho Sant Nicolau, tal i com marca la tradición amb un jaleo a dalt del Toro, on hi varen participar 43 cavallers entre ells els 12 caixers fadrins de les corresponents festes patronals de Menorca.

La festa va començar de bon matí as Mercadal, amb una diana a càrrec del Grup de Cornetes i Tambors de Dalt Sant Joan. Després va tenir lloc el replec i l’entrega de les banderes a tots els caixers fadrins.

Tot seguit, la colcada presidida pel caixer capellà, Francesc Cardona i la caixera fadrina de Sant Nicolau, Magdalena Pons, i conduïda pel fabioler Francesc Gomila van pendre camí cap el Toro. Passades les 12 del migdia va començar el jaleo que va durar unes dues hores. Després va tenir lloc la beguda de caixers a la Posada del Toro, i sobre les quatre del capvespre es va acomiadar a sa Capellana.

Al fosquet la festa va continuar amb una revetlla a la plaça de la Constitució a càrrec d’Oasis.

Comentar

* Campos obligatorios
Advertencia

Recuerde que usted es responsable de todo lo que escribe y que se revelarán a las autoridades públicas competentes y tribunales los datos que sean requeridos legalmente (nombre, e-mail, IP de su ordenador, así como información accesible a través de los sistemas).

De momento no hay comentarios.