user anònim | Hace más de 10 años

@uro lo que yo no sé es como tu tienes valor de comentar esto. Si tu eres un enamorado del sofá, te gusta tomar cervezas e ir de borracho por la vida adelante, nadie te va a decir que no lo hagas, pero deja tranquila a la gente que quiere disfrutar de una excursión sea por montaña, playa o bosque. Antes de criticar pega un vistazo a tu vida, cuando esa sea un ejemplo vas a tener derecho de hacerlo, pero entonces, si sigues una vida ejemplar, el deseo de criticar se habrá ahumado.

user pep | Hace más de 10 años

Per llogica, si per "imprudencia" ens fessin pagar als excursionistes el cost del rescat també s,hauria de cobrar als accidentats de trafic que anaven a velocitat il·legal o als fumadors amb malalties pulmonars no els hauria de cobrir el tractament la sanitat publica.... cadascu veu el mon com li convé

user FAMILIAR | Hace más de 10 años

Respecte al nin de 12 anys , eran un grup de 10 persones totalment preparades i coneixien la zona perfectament, un accident es aixo, un accident, tots aquets que jutgen al comportament del pare segur que no han trepitjat mai una muntanya o un torrent, i segur que si tenen un dia un accident( de muntanya, de cotxe o de lo que sigui) segur que els agradará que els cosos de seguretat els rescatin a ells. gracies a deu el nin que es "lo mes important" esta be i se recupera. gracies a la gent del comentaris positius.

user uro | Hace más de 10 años

no se como esta gente se la esta jugando por la montaña con lo bien que sesta en el sofá con una cervecita una picadita y mirando la tele fresquito que mas se puede pedir

user pececilo | Hace más de 10 años

Al mínimo hilo de vida que les quede a éstos, que los manden a Gibraltar para que les cueste el dinero a ellos. Veo que se han puesto de acuerdo los Britons para votar esta noticia

user Rescates gratuitos | Hace más de 10 años

Cada noche acuden a Son Espases ambulancias del 061 con hooligans de Punta Ballena en coma etílico. No llevan ni zapatos, ni camiseta, ni documentación, ni nada. Se les deja en una camilla en observación; por la mañana despiertan de la borrachera, se les proporciona un camisón del hospital gratuito para que no se tengan que ir en cueros, y desaparecen por la puerta sin pagar ni un duro. Absolutamente cada noche. ¿Y quién protesta de eso? Hay mucha gente que comenta sobre los rescates en montaña que valdría más que callara porque es totalmente cateta e inepta.

user Tomeu | Hace más de 10 años

El torrent de pareis ho pot fer perfectament un nin de 12 anys, si es troba en les condicions físiques adequades.

user JS | Hace más de 10 años

D'acord, circulant en bicicleta també et pot passar el mateix i ningú xerraria d'imprudència. Però les excursions de muntanya els experts recomanen que no s'hi vagin totsols. La qüestió era si formaven un grup o si eren només pare i fill, ja que la notícia no ho deixa clar. També estic segur que el pare ho deu passar malament i esper que el nin se recuperi el mes aviat possible. Una salutació i visca l'excursionisme.

user anònim | Hace más de 10 años

@JS jo actualment no demostr res, simplement he interpretat els comentaris que m'he trobat quan he llegit la notícia (tal vegada es vera que he exagerat una mica). De totes formes trobo que no hem de llançar culpes a ningú, aquest al·lot de dotze anys, probablement estigui amb molt millor condició física que la meitat de la gent que actualment fa aquesta excursió, no podem catalogar una excursió apta per aquesta o aquesta altra edat perquè cada persona és un món. A més crec que aquí la gent comenta sense pensar, ja que etiquetar el pare d'incoscient amb els remordiments i sentiment de culpa que deu tenir actualment és una imprudència, tan de bò no llegeixi això, perquè si ho fa, segurament es senti molt malament. Jo no sé si aquesta gent que ha tractat al pare d'inconscient té fills, però si no en té probablement tengui algun nebot o amic, prego a aquestes persones que es posin al lloc del pare, que es posin a la seva situació, reflexionin i després comentin. Si ens haguéssem de guiar per la perillositat de les coses també seria una inconsciència posar una vacuna ja que se n'ha mort gent d'una vacuna. El món em segueix decepcionant.

user JS | Hace más de 10 años

@ANÒNIM, dir que algú li hagués agradat que s'hagués mort el nin per no gastar en rescats, ido demostres que ets un ...... Estic a favor dels rescats i que hi hagi aquests serveis. De totes formes maldament fossin un grup com tu dius, aquesta excursió no es per nins de 12 anys.