user Pedro Portas | Hace más de 10 años

Què passa amb aquesta persona desequilibrada que signa No a la vostra merda de progrés? Que no hi ha un moderador en aquest diari? Per què es deixen publicar tantes animalades juntes i d'una sola persona? Com a lector d'Ultima Hora deman respecte i bones maneres en aquest foro. No admeteu aquests comentaris. Ho deman pel be d'Ultima Hora i dels seus lectors

user Conchi | Hace más de 10 años

Lo del incendio es una atrocidad el que lo hizo no sólo es un píromano sino que es un asesino.El pulmón de Mallorca herido.

user asquedo-asqueadito,de LOS POLITICOS | Hace más de 10 años

¡¡QUE NO VOS PARIEX ASQUEROS,AIXO,,,AHIR AL MIGDIA,CUAN MOSTRAREN EL FOC,PER TV.IB3,DIGUEREN,FOC,AMB,NIVELL,Ú,(UNO)SOLS NO LI DONAREN IMPORTANÇIA,,,Y,JÓ,HEM,VAIG DIR............JA ARRIBARA,A NIVELL,MÁXIM,JÁ,HI ARRIBERA,,,,,¡¡¡""CLARO"",,,,,QUE HI ARRIBARA,,,SI "SEMPRE HI HA,CUALCU,QUE INTERESA,QUE ARRIBI AL NAXIM.......PER TREUR'EN PROFIT,SAPS SI FESSIM LO QUE FEREN ELS FRANÇESSOS,ARA FA UNS CENTS D'AÑYS.....FEREN SERVIR,UNA SEÑORA QUE ANCARA LA TENEN,,,GUARDADA,PER CUAN TORNI A FER FALTA,,,(MADAME,LA GUILLOTAINE),,,,EN MALLORQUI,,SEÑORE,GUILLOTINE.¿ARA DONARAN,LA CULPA A CUALSEVON TONTO,INOÇENT,Ó,NO,(PERÓ,QUE LE SE CARREGARÁ)Y ELS VERTEDERS,"PREUMPTES,BENEFIÇIATS)SEN RIURAN,COM SEMPRE DES POBLE,MALLORQUI,,,,,,CREC,QUE SOM "IMBECILES",PERO,ALGUN DIA,ES TE QUE ACABAR,TAN DE DESTRUIR MALLORQUE.,,HO DIG,DESDE ELS MEUS 70,AÑYS.AIXO,FA HOI!.(ASCO)Y PERDONAU L'EXPRESSIÓ.

user web.com. astad.?. | Hace más de 10 años

no a la vostra merde de progés: Pero si son los tuyos que incendian, o eres tú.

user Verd | Hace más de 10 años

Tengamos claro una cosa... Nueva ley de zonas quemadas, nuevas urbanizaciones. Estamos entrando en un bucle que lo único tenemos que ser conscientes... Los ricos quieren más, y la gente sencilla queremos lo que tenemos. Quitar la ley y volver a la de antes... Zona quemada, zona repoblada. Por una isla verde!!!!

user angels | Hace más de 10 años

moneot: También puedes ir tú a ayudar en algo...y los de la UME ya están aquí. Y los bomberos, y la policía, y los hidros, u los helicópteros... Los que no están allí y sólo se dedican a criticar, que apaguen el fuego con baldes de agua.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 10 años

Mallorca de mal en peor por culpa del desarrollismo irresponsable.Con vuestro voto la váis a reventar.

user obezne | Hace más de 10 años

obezne sere un obezne

user preocupada per Mallorca | Hace más de 10 años

Jo només pens que de cada vegada s'estan carregant més llocs de feina a nivell mediambietal perquè evidentment ni hi força suficient entre els mallorquins per a poder fer alguna cosa al respecte. ni tan sols una recollida de firmes per evitar que despedeixin gent de l'ibanat, entre d'altres. Com és possible que només hi hagi 4 guardes forestals en tota mallorca, de què punyetes serveix això? és una autèntica vergonya que deixem cremar sa nostra roqueta d'aquesta manera. lo pitjor de tot és que realment molt poca gent n'és conscient i només tenen preocupació sa gent que viu per allà aprop per por que no li cremi sa casa. malauradament hi ha poquíssima consciència medi ambiental, cada any abans de l'estiu s'hauria de fer una bona neteja de tots els boscos i evidentment posar guardes forestals a centenars per evitar que passés el que ens passa. Però clar, a qui interessa que no se cremi la nostra illa i el desastre ecoambiental que això suposa a nivell de flora i fauna i, per noltros mateixos. Sa gent no hi pensa que sense arbres, no hi ha vida!!!! es putes polítics s'embuxaquen dobers a les totes i mos és igual, no feim absolutament res, idò què hem d'esperar quan hi ha una desgràcia d'aquestes, idò que encara mos és més igual. si tanmateix només són boscos i arbres.... Mos mereixem que el món s'acabi però de bon de veres perquè mos ho estam carregant a marxes forçades. Pot ser noltros no ho vegem del tot, però als nostres fills i néts els hi deixarem una herència ben fotuda. Però és igual, seguirem mirant cap una altra banda com hem fet fins ara. una mallorquina que estima amb locura sa terra on ha nascut i a sa que hi viu.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 10 años

¡Si estamos a la misma altura que Haití!!.¿O no te has dado cuenta??