user mallorqui | Hace más de 10 años

En cambio estos catalanistas si quieren que su objetivo es reducir la lengua Balear y convertirla en una lengua de segunda y que desaparezca

user tira para tu cataluña, so catalán | Hace más de 10 años

para @josémiguel, en cuanto tu cataluña proclame la independencia, puedes coger billete, irte y no volver, en mallorca estamos hartos de catalanes, de mallorquines catalanizados y de mallorquines traidores a la identidad mallorquina, por no decir la balear, que también

user The Joker . | Hace más de 10 años

Josep Miquel : Una cosa es xerrar Mallorquí (que es lo que toca a Mallorca ) , lo altre es parlar català per cobrar subvencións i intentar dominar ,i ,lo altre es hablar el castellano per poder dominar ....Però veig que no els s´hi anat bé .....i cerquen aliats de per totes bandes i es Mallorquins pasam d´ells ... Cagon dei d´emprenyar ....!!! A Mallorca som com es poble de´n Asterix i de N´Obelix !!!Fòra d´es Sembrat !!!

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@Avís.- Idó de momento el Consell Consultiu, per unanimitat (i tenen majoria per decidir els anomenats pels gaviotos) han declarat per unanimitat, si efectivament, per unanimitat que han donat mes que irregularment, es diu nul de plé dret ,es de 600.000 Euros al doctoret de les grapes, el mateix Kovacs que sorti a defensar la mamarratxada tilera a n'es Born, supos que es la manera "d'agrair aquests serveis no médics". Ara el problema es que deixa ja moltes dubtes de que amb els duros no fácil el mateix que fan amb altres coses i ves a sbre si el que feren alguns antecesors seus.

user Avís | Hace más de 10 años

Si quan aquests s´en vagin del Govern, a més dels desastres culturals, educatius, sanitaris i de retallades també han fet el mateix amb els doblers que els del govern pepero anterior, crec que la gent sortirà en massa a tupar-los. Pel seu bé esper que almanco siguin honrats amb els comptes.

user Modalitat d´Albacete | Hace más de 10 años

Aquests del coverbo de que el Mallorquí no és el mateix que el Català és propi de quatre vells que poc a poc van passant a millor vida. El problema son els forasterets envejosos i ultradretàns que han aprofitat aquesta pifia de la gent vella curta de gambals , per destruïr la nostra llengüa, la nostra culura, la nostra terra i a tots noltros. Haurem de fer qualque cosa per ajudar a aquesta genteta que no es sent a gust, perque tanmateix noltros no canviarem la nostra essència. Ni podem, ni volem ni seria honorable despreciar la herència dels nostres avantpassats, tot i perque quatre pollastres tomatiguers de terra endedís s´han encapritxat en fer de les nostres illes un nou Albacete. Ni pensar-hi!

user SI AL TIL | Hace más de 10 años

Ole ole, torera. Pero no hay que imponer la modalidad mallorquina a las demas islas, hay que pensar que cada isla tiene su modalidad. No hay que ser Catalanes imperialistas impniendo lo suyo a todos.

user samantha | Hace más de 10 años

@crancpelut. Molt d'accord amb el teu comentari, pero son els politics que manipulen i fan tornar beneits als incults.

user Cesc | Hace más de 10 años

Los linguistas catalanes que critican la forma en que hablamos aqui, deben marcharse a Cataluña,ponerse una estellada en el cuello,y ponerse a las ordenes de Mas.pero aqui que no nos molesten.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@muy típico.- Aptrende a leer, he dicho llámalo como quieras, pero solo un estúpido puede negar LA LENGUA QUE ES, no lo que le llames, si no le llamas catalán no eres estúpido, si niegas que es catalán si lo eres. Por cierto al mentirosillo de las universidades, o sea al que firma LOMCE, ¿en que Universidades? más que nada porque en Europa, en América e incluso en Asia Australia y alguna de África hay universidades donde se estudia filología catalana. Mas que nada LOMCE porque la hablan más ciudadanos que la lengua Danesa y porque no son tan burros como algunos para creerse sus propias mentira, o acláralo ¿fuera de España donde? y que por lo menos sea alguien con conocimientos, no el gonella de Kuala Lumpur