user SI AL TIL | Hace más de 9 años

MENTIRA!!!!

user llull | Hace más de 9 años

Insinuar, com fan alguns lloros d’aquest xat, que tots els professors de la UIB i de Secundària (químics, historiadors, filòsofs, enginyers…) són xotets de corda idiotitzats i sotmesos al catalanisme (de Mas? De Pujol? De Carod Rovira?) és un atemptat a la intel•ligència i una mostra d’incultura que els hauria de fer empegueir. A part que també és tractar d’imbecils tots els diccionaris i acadèmics de tot el món, inclosa la Real Academia Española: DICCIONARIO DE LA LENGUA ESPAÑOLA (DRAE) mallorquín, na. 3. m. Variedad de la lengua catalana que se habla en la isla de Mallorca. DICCIONARI LAROUSSE majorquin /ma.ʒɔʁ.kɛ̃/ 1. Dialecte catalan parlé à Majorque. FR.WIKIPEDIA Le catalan (en catalan : català) est une langue romane3, parlée par environ 10 000 000 de personnesN 1 dans d'anciens territoires de la couronne d'Aragon : en Catalogne, dans la Communauté valencienne (où on le nomme traditionnellement valencien, valencià), aux Îles Baléares, ENCICLOPÈDIA BRITÀNICA Catalan language, Romance language spoken in eastern and northeastern Spain, chiefly in Catalonia and Valencia. It is also spoken in the Roussillon region of France, in Andorra, and in the Balearic Isles.

user invasores y ocupadores | Hace más de 9 años

Los catalanes solamente saben adoctrinar e insultar.

user nofre | Hace más de 9 años

Para @x seremos "desgraciats", pero tenemos mayoría absoluta y el TIL sigue adelante. Y si no removiéseis tanto el catalanismo todo esto no estaría pasando, pero habéis querido abarcar demasiado y mandar demasiado, y a los mallorquines se nos ha terminado la paciencia. Iros a ADOCTRINAR a kataluÑa a la Barceloneta, a ver si tenéis valor para enseñar el catalán a todos los extranjeros que viven en ese barrio.

user Kiwi | Hace más de 9 años

¡ÁNIMOS DOCENTES ! .

user laic | Hace más de 9 años

L'única doctrina que s'ensenya a les escoles és la cristiana, i no està avalada per cap disciplina científica. Això sí és adoctrinar. Fora la religió de l'escola

user Jaume | Hace más de 9 años

Un dato fiable que tiene su origen en un organismo legítimo. RIDÍCULO/S!!!!!

user x | Hace más de 9 años

Fa un any, cap d´aquests desgraciats coneixia la paraula adoctrinar, que tan sols s´emprava en Sociologia i en Psicologia, però els fanàtics ultradretàns del Círculo Balear, la varen començar a dir, sense cap basse i tot per calumniar a la Escola Pública i així fer el joc a les escoles concertades, per donar-los a ells tots els doblers del presupost per la Educació. Callau ignorants! perque no sabeu de que parlau i els panxes-contentes que s´en aprofiten ho pagaràn.

user cifras claras | Hace más de 9 años

Eso quiere decir que el 87% de la educación está en manos de la izquierda.

user biel | Hace más de 9 años

¿Por qué no hacéis huelgas para que UH se publique en catalán?