user costelladevadella=capdefava | Hace más de 9 años

Anims i endevant Joan !!!

user escorpió | Hace más de 9 años

les vostres discrepancies internes reforçan al pp

user costelladevadella | Hace más de 9 años

Aqui tenim ets adoctrinadors catalufos donant lliçons de vida i de una història inventada d'es Regna Català de Les Mallorques. Un País Català que no ha ecxistit , que ningu reconeix, creant una història i donant lliçons de mentides repetidas moltes vegades. Així són de ximples!!! Amb sabonereta per es morros i ulls trets. Visca es Balear d'en Ramon Llull i Mossèn Alcover. Balears Universals. Fora es Barceloní impossat per en Fabra i cuatra acomplexats catalufos ( mallorquins venuts a una història catalana inventata)

user Concís | Hace más de 9 años

Si contestam als dois d'en Costella, tornarem a tenir la discussió absurda i de nivell sota zero que tant es repeteix en aquests fòrums. Gastem l'energia en altres menesters.

user Goriet | Hace más de 9 años

Costelleta, estudia un poc, si saps llegir, escriure ja veim que no en saps. Ni en Ramon Llull ni n'Alcover sabien res de "balear".

user Francesca | Hace más de 9 años

Tenc clar que els partits d'obediència madrilenya no defensaran mai, encara que alguns dissimulin, els interessos de la meva terra. Els interessos de la nostra comunitat i els seus no responen als mateixos objectius. És un fet. Ara bé, el circ de sempre d'aquesta capella de capelletes que és "més", abans anomenada d'altres formes... no és un instrument pràctic per solucionar els problemes que planteja la realitat de les Illes Balears. L'enlluernament provocat per una visió mitificada de l'esquerra i els egos exaltats i sobredimensionats caracteritzen el projecte "més", com han caracteritzat tradicionalment aquest sector, on hi ha gent de bona fe, també, sí. Hem de trobar un instrument polític vàlid, nostrat, arrelat, amb un enfocament pragmàtic de la realitat i la seva complexitat, sense lligams al centralisme polític castellanoespanyol que tant de mal ha fet i fa, un instrument que defensi els interessos d'aquí, centrat, ben centrat.

user Maria des pou | Hace más de 9 años

Mai votaré un partit format per Madridistes (PP, PSOE i UPyD). Té cap sentit un partit madrileny a ses illes? Jo som mallorquí, balear, europeu... No madrileny.

user Goriet | Hace más de 9 años

Pep: mallorquí, balear, espanyol, europeu, mundial, galaxial, universal....

user Mallorquí de MÉS | Hace más de 9 años

Enhorabona a la Permanent de MÉS!!! S'havia d'actuar, de forma molt contundent, sobte les manipulacions, difamacions i mentides que ha anat dient Joan Lladó aquesta setmana. Ell no es va voler retractar, idò 1a mesura. A veure si la 2a és més grossa!

user Pep de sa Cova | Hace más de 9 años

Mai no votaré cap partit format per catalanistes. No te cap sentit un partit catalá a ses illes. Jo som mallorquí, balear, espanyol i europeu. No català.