user nofretsiquier | Hace más de 9 años

Si tal com sembla hi ha partits que no cedeixen part de la seva sobirania en favor de la unitat de totes les persones d'esquerres i sols pensen en reforçar el seu grup en particular, que no enganyin a la resta de gent independent que si creiem en fer MES. S'ha de jugar net i dir clarament que pretén cada partit, algunes persones volem saber si es fa una coalició de partits amb repartiment de parcel•les de poder per cada capelleta o una altra cosa.

user Racistes! | Hace más de 9 años

Per jo, un ciutadà provinent d´Àfrica amb la pell bén negra és tan persona i tan ciutadà com un d´aqui. I els senegalesos dels quals parlau, son molt més inteligents i estàn molt més preparats que molts de voltros i a més parlen i escriuen millor la nostra llenguai no s´inventen disbarats.

user Josep | Hace más de 9 años

Uei! N'Agustina Vilareta fa cara de pomes agres! Que té remordiments de conciencia? No ho crec....

user u | Hace más de 9 años

PSM partido senegal de mallorca

user Enteniment | Hace más de 9 años

Crec que esforçar-se per l´enteniment encara que sigui difícil val la pena. Si no hi fan, els vots seus se´ls en duràn Podemos i El Pi.

user A l´escorpí | Hace más de 9 años

No diguis dois! Pots tenir la ideologia que vulguis, però que no respectis la Història ni tampoc la Cultura tanta la lingüística com la resta, no té nom. No vull continuar fent-te el joc , és perdre el temps i sempre t´en inventaràs una de nova per tal de no perdre, i si és perque no saps, està mal fet no contrastar el que t´han dit, però si saps i vols escampar tots aquests dois mentides, encara és molt més greu perque és enganar a la gent. I a la nistra Llengüa mai s´ha emprat la i grega!

user Scorpio | Hace más de 9 años

Idò, es catalàns may han pintad rês a Balears, es qui heu varen fé va sê sa corona d´Aragó, y entre ses seuas tropes hi havía gent de tot es reyna y de reynats veinats. Pre que repetiguêu moltes vegades una mentira com dí corona catalano-aragonessa may se ferà realidad. Catalàns a Cataluña.

user juliol | Hace más de 9 años

Només veure sa cara que tenen, un ja se pot imaginar de quin peu coixetjen....

user Idó... | Hace más de 9 años

També a l´Ajuntament hi ha hagut disputes entre isern i Rodriguez, però pareix que aixó no importa, que això és norlam i lo altre no. I en quant a enviar-a la gent catalanoparlant i de ER fora, per començar aqui es diu Esquerra Republicana de Balears i en segón lloc, som aqui molt abàns que els partidaris de Felipe V, deixàssin morir de fam i de malaltia a les tres quartes parts de la població, per la qual cosa, varen enfonsar tots els vaixells que dúien provisións des-de Catalunya o qualsevol altre indret. Així que a callar i a ser democràtics i educats, ja que si noltros ens alegram de que Isern i Rodriguez hagin arribat a un enteniment, almanco voltros teniu la obligació de respectar.

user fogater | Hace más de 9 años

Correcte. Potser la solució sigui començar per les agrupacions locals i, d'aquí a uns anys, ho ja veurem.