user L´amo cegat | Hace más de 9 años

Però quina tristor mostres les caretes d´aquests de sa foto !!! Com no aprenguin a ensenyar ses dents no es menjaràn ni un rovagó !!!

user Cuervo | Hace más de 9 años

Es gonelles mos venen a Madrit idespues diuen que son baleas,cueentos i comedis.

user Francina | Hace más de 9 años

Se ve que las subvenciones desde Palma y desde Barcelona ya no llegan. Pues como todos a vivir de lo que se produce y se vende. Las fundaciones son en general fundiciones, se funden el capital y quieren vivir del dinero de los otros, especialmente de una administración púbica que ahora esta quebrada. En muchos casos fundación equivale a corrupción.

user En Tiá de Son Esparech | Hace más de 9 años

María Dolós, vas ben equivocada. Llengo baleá, valenciá, catalá, rossellonés, no son rês més que variants dialectals de s'occitá. Si cerques un nom generic per totes ses variants, aquest ha de sê occitá ò milló llengos d'oc, com proposen En Jacme Tapiac ò En Joan Laffite. Lo que no se pot fé ês doná an es tot es nom d'una part, ni imposá sa variedad llingüístique de Barcelona a Valencia, a ses Baleás ò à Marsella. No se tracta de fé trosos rês, se tracta de respectá ses modalidads llingüístiques de cadun.

user Joanot Martorell | Hace más de 9 años

El que s'hauria de fer és alliberar de drets d'autor ses obres i publicar-les en format digital al domini públic. Això si que es afavorir sa cultura.

user clastra | Hace más de 9 años

Hom pot demanr-se si la millor solucíó en són les fundaciones individuals (Blai Bonet, Catany, Moll, Villalonga, Cela, etc.) o una fundació general de cultura balear.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Llorenç ets la mes clara demostració del que es diu desde fa molt de temps "Quod natura non dat Salmantica non praestat". Ens pots dir quins coneixements tens de filología, o de pedagogía o inclús de qualsevol carrera universitaria en que sigui física quántica? La veritat es que crec que dificilment degueres acabar secundaria i ara, perque et deixes engañar o directament parles per boca de ganso, et permets el luxe d'opinar del que ignores absolutament. Be ninet digues quina escola escoleta, colegi o universitat de tot el mon avala l'existencia d'aaquest invent de analfabets funcionals sector gonella, del Balear. P es que totes les institucions educativas s'equivoquen i tú i cuatre i es cabo mes teniu raó?

user X | Hace más de 9 años

És que el balear no existeix, i no insultis que cap de noltros no t´ha insultat a tu.

user El millor | Hace más de 9 años

Millor seria que s´en ocupàs la UIB. És la institució més adequada.

user Maria Dolors | Hace más de 9 años

Tofol. Per molt que diguis una begenada, no deixarà de ser una begenada i aqueixa cosa rara que tu anomenes, aqui ni s´ha parlat mai ni es parlarà. Aqui es parla Català, amb la modalitat de cada illa, però Català al cap ia a la fí. Qué t´agradaria que li féssim el matei al Castellà i el trocetjàssim amb Andalús, Castellà, Extremeny, Mursià, etc., etc.? Idò és la mateixa animalada, i que consti que jo tampoc ho voldria.