user Ruth | Hace más de 9 años

Fue un gran compañero en el instituto, con Andrés recordamos la pasión por la historia, el arte y el cine, cómo organizamos ciclos de cine, analizamos El séptimo sello y redescubrimos el cine negro gracias a él y a nuestro gran profesor Bestard, quien también nos ha dejado. Debatimos y aprendimos mucho juntos. Una mente brillante y muy buen chico. Los y las "humanistas" de uno de los últimos COUs de Joan Alcover le queremos y querremos mucho siempre. Muchos ánimos a su familia y amigos más cercanos.

user anonimo | Hace más de 9 años

Se ha ido una gran persona. Descanse en paz. Muchos animos a la familia.

user Tomeu capo | Hace más de 9 años

estimat amic de ones i vent, sempre amb tu. El meus condols a la familia. Estimat amic ....les meves millors ones son per tu.....fins mes tard Fonso!!!!

user Una de la playa | Hace más de 9 años

Decansa en paz

user Xavier Ferrer | Hace más de 9 años

No puc estar més aprop de la família, i no puc sentir-me més que ofès en veure comentaris com els de glopet i sergio. Era un bon amic d'Alfonso. És tan fàcil opinar amb opinions de diaris que moltes vegades s'informen de forma sesgada o deficient. El que ha passat a Fonso no se pot considerar un accident conseqüència del windsurf, donat que sembla que el que li va passar li podia haver passat conduint, o anant amb bicicleta, o estant dins ca seva. No va patir cap cop, ni les condicions del dia eren complicades. I la prudència era la seva norma. Una malaïda i fatal casualitat ens ha deixat sense un gran amic, i banalitzar i donar lliçons de moral en aquests moments me pareix de molt mal gust i d'una manca de sensibilitat infame. El windsurf no es pot considerar ni tan sols un deport de risc, donat que en els 30 anys que fa que naveg no conec ni una sola víctima mortal. Així a l'hora d'opinar gratuitament, i més amb fets tan sensibles, millor callar-se segons quins comentaris.

user Marga | Hace más de 9 años

Com a amiga den Fonso, demanaria a alguns dels comentaristes de la notícia, que mesurin abans les paraules que escriuen, i més sense saber ben bé la veritat i realitat del que passà. Pens ha estat una manera gratuïta de fer mal i afegir al patiment de família i amics.

user Alfonso | Hace más de 9 años

Soy el padre de Alfonso y estoy cansado de tener que leer según qué comentarios. Quiero decirle al listillo de Sergio que mi hijo no salió solo pues nunca lo hacía. Haz el favor de cerrar la boca y meterte los comentarios donde te quepan. Al Glopet dos puntualitzaciones: La foto no es el día del accidente y mi hijo prácticamente siempre llevaba el casco. Hacedme un favor y cerrad la boca, desgraciados.

user Jeroni | Hace más de 9 años

Les meves sinceres condolencies a la familia i amics. Fa moltissims d anys que naveg i no esperava mai haver de rebre mai aquest tipus de notiicia a Mallorca.

user Pau | Hace más de 9 años

Que dios lo tenga en paz y le de fuerza a sus familias. puerto alcudia

user Eugeni | Hace más de 9 años

Impactat encara per la noticia de saber que algu que ha compartit una passio pel mar ens deixa. Alla on siguis, esper que disfrutis com ho feiam aqui. Sinceres condolencies a sa mare I demes familia I amics.