user Ni PP ni PSOE | Hace más de 8 años

En aquest parlament hi haurà com a mínim un ambient més interessant que fins ara, amb gent nova i aire fresc

user Es Broma | Hace más de 8 años

Mejor votar a Ciudadanos. Están contentos con el expolio fiscal de las islas y solo les importa que sea obligatorio el castellano. Y la culpa, como siempre, es de los catalanes, que están hartos de ser también expoliados y castigados por tener una identidad diferente a la castellana.

user Votau Partits Nostros | Hace más de 8 años

Els partits d'àmbit estatal no defensen Mallorca. Basta veure la manca d'inversió pública en comparació amb altres llocs. Els mallorquins d'aquests partits no pugen al seu partit per defensar Mallorca, sino per fer coses que agradin als seus «kefes» de Madrid.

user Jaume | Hace más de 8 años

No podem permetre que un partit com Ciudadanos, sense cap tradició ni arrelament a les Balears es converteixi en un partit que determini la política illenca en la pròxima legislatura. Seria la certificació de la nostra defunció com a poble, com a nació.

user Cock&Roi | Hace más de 8 años

Válido como cualquier otro es el discurso del PI, el problema es si se puede validar a sus validos, esa panda de tahures del PI que prometerá lo que sugiera el viento pues sus palabras se llevará si media silla donde apoltronarse.

user viva españa y viva el PP | Hace más de 8 años

Mejor ser un fobias.cat que un bofias.cat, como eres tú. Corre a cenar, ya te han preparado la botifarra catalana bien calentita, como te gusta.

user Vius! | Hace más de 8 años

Si pensau que el Pi té entre ses seues prioritats sa defensa de sa cultura autòctona, cercau sa pàgina des face del Pi de sa capital de Menorca. Feu-ho asseguts per si teniu un mareig! A Mallorca hi ha tradició regionalista conservadora, però a Menorca sa gent que defensa sa cultura ja té clares altres opcions, així que s'han agafat al que han trobat i no miren gaire prim. Tanmateix, es votants mallorquins -deuen pensar- no hi veuen més enfora que ca seva.

user m'agrada el Pi | Hace más de 8 años

Com diuen es del PI... Lluita pel que estimes! :)

user un Mariner. | Hace más de 8 años

No podem votar qui no mos defensa (PePe), tampoc qui només pensa per ell i ca seva (PIi), lo més sensat és votar en Biel Barceló MÉS, i l'ecotasa será bona, no vos enganeu, els turistes vendrén igualement i l'ecotasa la pagaran amb gust per preservar aquestes illes.

user Bucanero | Hace más de 8 años

Fobias cat¿ja has dexat es teu comentari ese fire des caragol de Sant Jordi.?tu com es unentes doves sebre que enes caragols lis va molt be es vi.JA.JA.JA,recuerdos den Dionisio.JA.JA.JA.