user Idò | Hace más de 8 años

A tu te preocupa la Senyera ( no sé perqué si es la nostra). A jo me preocupen tots els doblers que el PP m' ha robat i que m' han fet endeutar-me per sortir endevant i que ara deuen ser dínsles seves butxaques.

user mosca collonera | Hace más de 8 años

Gent, s'han de respectar les regles del joc, i saber perdre és de cavallers. La política és així. Si els del PP ho haguessin fet bé, sino haguesin anat amb aquesta prepotència que els donava la majoria absoluta, aquest creures que son els amos del mon, potser ses coses haurien sigut diferents. Però quan la poma està podrida, s'ha d'apartar del cistell. Sols demano als que surtin, que tinguin seny, que no tot s'hi val. Recordeu, d'aqui quatre anys, tornen les urnes i ja veieu el que passa als que no ho fan bé. Els ciutadans no som tontos. Ens poden enganyar una vegada, però lèxperiència ens ensenya a que no ens poden enganyar dues. Endevant i bona feina al nou equip de gobern!

user Lucho | Hace más de 8 años

Y esa bandera? Vaya telita con los catalanistas, menuda broma de partido.

user Pedro Roselló | Hace más de 8 años

Me puede decir alguien pq en todos los sitios, incluso oficiales sale que el PP tiene 5 regidores y el pi 4 en manacor, y en otros sitiios al revés. Que pasa aquí? Porque nadie dice Nada. Ha habido algo raro y turbio en manacor? Porque no se rectifica. Esper amos una rectificacion y una aclaracions.

user Joan MIquel | Hace más de 8 años

Aquests no governaran ja ho veureu. Es batle serà de Porto Cristo recolzat per PI i PP.

user més enllà | Hace más de 8 años

Per a @¿Y esa bandera? I la substitució de la nostra llengua per la castellana en el programa del PP o C's...? Segurament si... Si vos cou, gratau! l'independentisme guanya adeptes i vosaltres perdeu volada, ja no hi guanyareu en això...

user BionicManacori | Hace más de 8 años

Enhorabuena.

user siurell | Hace más de 8 años

El PI pot ser regionalista o nacionalista. En aquest aspecte se pot entendre amb partits com MES però en política econòmica está més aprop del model liberal o centre dreta. A Manacor alguns dels seus candidats vénen del PP i molts dels que els han votat abans triaven el PP. D'on surten En Pastor i En Font? Per bé o per mal les coses són així.

user ¿Y esa bandera? | Hace más de 8 años

Pregunta: Estaba incluida la integración con Cataluña en su programa? Yo no lo leí en ningún sitio

user Bona elecció? | Hace más de 8 años

Baix el meu parer, els ciutadans manacorins i balears s’han equivocat. Si bé és cert que el PP ha volgut introduir mesures, que tot i ser necessaris o tenir un bon fons, són delicades i s’ha de tenir un tacte que no hi ha estat, consider que una victòria de l’esquerra ens perjudicarà molt. Per exemple: MÉS Manacor promet fer una realitat el tren de Manacor Artà (més de 100 milions més) i, a més, fer-ho compatible amb l’actual Viva Verda (trens voladors?), quan amb una inversió molt més reduïda se podria millorar molt la xarxa de busos que seria més adequat donat el nombre de viatgers. S’oposaran i dificultaran l’arribada de superfícies comercials, mesures proteccionistes pròpies del comunisme o de la dictadura, aturant així el creixement econòmic i la consolidació de Manacor com a segona capital de Mallorca. Serà interessant veure com reaccionen en relació al Centre Rafel Nadal, que ja duran la legislatura que hem acabat han posat pegues, un projecte que generarà cents de llocs de feina i serà un gran motor turístic. Aprovaran l’ecotassa, encarint i fent menys competitiu el turisme balear, després de dues temporades històriques, ja vorem com ens va... Naturalment tornaran les subvencions als diaris, premsa forana, obres culturals i demés (68 milions d’euros durant el Pacte vs. 4 milions amb el PP), per a que puguin informar “objectivament” als ciutadans de lo bé que ho fan tot. Fa poc els de MES anunciaren una ajuda d’uns 500€ a tothom que no arribàs a cert nivell d’ingressos. Per molt guapo que pugui parèixer, és insostenible i es carregarà damunt l’esquena dels que treballen, enlloc d’apostar pels autònoms i empresaris que són els que poden crear feina per que tothom pugui tenir un sou. I finalment el seu projecte estrella: informar als ciutadans dels beneficis de la independència i establir els Països Catalans com a marc de referència, amb això ja esteim salvats. Concloent, consider que l’electorat ha volgut castigar al PP per haver pres unes decisions necessàries però impopulars i pels errors que ha comès, que ho ha fet. Però pens que aquest càstig se mos pot girar en contra i estar, abans d’acabar la legislatura, amb l’aigua a n’es coll, talment com l’any 2011. Esper equivocar-me!