user Josep Miquel | Hace más de 8 años

s'inundarà ni ho veuras miguel, ho sia que de plaer res de res. Ho no saps per exemple que a la UIB e 80% opta per fer els examens en la nostra lengua, des de fames de tres anys? Es el que te defensar elque estimam no com altres que s pensen que un idioma forester "ce más fino" qe es lo que diven elsbotifarres i es seus events. Pobrets

user miguel | Hace más de 8 años

Espero que se inunde de solicitudes para recibir notificaciones en castellano...la tirria que les daria seria un placer verlo

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Mateu Nin si vols fer de pellasso o enganar a qualcú pensa que, pel que dius, just pots enganar als analfabets funcionals. Et traiciona el subsconscient amb lo del caspalans. No teniu res millor que fer els gonelles sector cabrum que pretendre encabronar amb falsos missatges als ultra-espanyolistes? Perdeu el temp ja hi están a bastament encabronats, i lo que els hi queda, al manco 4 anys.

user Mateu Nin | Hace más de 8 años

Esta tot ben clar a mallorca el catalá esta en perill de desapareixer, perque tothom raona en mallorquí. Necesitem una acció decisiva per imposar els nostres PAÏSOS CASPALANS!!!!

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Porqueret perque es un medi privat i no una institució pública. Si ho arribes a entendre igual no et quedes de porqueret tota sa vida.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Vegem haurem de felicitar al xulet piscines que alerdetja de veiu a obligarme perque jo parlare mallorquí, perque tal pareix fins ara no ho ha fet i tampoc l'escriu, ja posat en plà "obligadme" no et quedis curt parla i escriu el mallorquí. Per cert et recoradre algo al respecte del teu àngel de la guarda en Ramon Llull. Saps que diven els seus escrit, idó mira -1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir: "Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus" -1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul•liana "ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis" Com pots veure hi ha motius per celebrar que a partir d'ara parlis i escriguis en mallorquí. Jo anire a fer una copeta a la teva salut

user otra ves no..... | Hace más de 8 años

Estira, en JM ha tornat, no m'ho pug creure...que estaves hibernant.

user Aquí os estoy esperando para obligarme | Hace más de 8 años

Yo hablaré mallorquín todo el santo día si queréis, lo hablaré hasta en sueños como si Ramón Llull fuese mi ángel de la guarda, pero vuestro catalán no lo hablaré JAMÁS, JAMÁS, Y JAMÁS. ¡¡¡Obligadme!!!

user Porqueret de So Na Moixa | Hace más de 8 años

I per què no es generalitza l'us del català a aquest diari? Vull pensar i creure que el motiu no una posible baixada de vendes. Però, por molt que ho vulgui, em costa de creure.

user Sopa catalana | Hace más de 8 años

menjau català anti-catalans. fins sa sopa en tendreu. ;)