user Angel | Hace más de 8 años

Sobre el precio de los Ullastres. Se pagan muchísimo más de 200 €, hasta 1000€ los he visto.

user Ves a vendre fum a Castella! | Hace más de 8 años

Quina mentida més evident, és la d'aquest punyetero balear que vos heu tret de la mànega. No tan sols no és creible, pel fet de que som illes, sinó que a més el defensau en Castellà. Això si, per voltros hauria estat un regoci rodó, tota la despesa qur haurieu generat innútilment als ciutadàns.

user unaltredemancor | Hace más de 8 años

Joan... En baleares se habla el balear, con sus modalidades lingüísticas de cada isla... El catalan para los catalinos independientes...

user Avorrit | Hace más de 8 años

Quina mentida més cínica! Els gonelles sou uns mals mallorquíns i si me feis parlar de més, també uns mals espanyols perque no respectau la cultura de les comunitats que la componen, i voleu castellanitzar-ho tot. I canvieu el rollo de que som uns venuts a Catalunya, perque és molt antic i només projecta la vostra pròpia imatge de venuts a Castella. Poc creatius!

user a porgar fum, visca mallorca | Hace más de 8 años

@joan, tú no tienes ninguna, porque eres un avasallado de los catalanes

user No a la suelta de cabras. | Hace más de 8 años

En Cala Figuera, Calvià, los cazadores han soltado cabras, están haciendo un verdadero desastre. Y todo para su hooby, el matar animales,

user M'agraden els bonsais | Hace más de 8 años

Jo no estic d'acord amb aquesta pràctica si és per fins lucratius. Si sa gent d'es món des bonsai va amb coneixement i sap quin arbre rescatar (com diu l'article molts estan dins conques i inevitablement moriran en poc anys) no hi veig problema. Com ja han comentat, mai se l'hi ha donat valor a aquest arbre més que ara que està ben valorat al món del bonsai.

user Joan | Hace más de 8 años

A "fum". Ses NOSTRES, dius?? I quantes en tenim de llengües, noltros? Una per cada illa, per cada poble, o per cada barri? Jo només en tenc una, i m'agradi o no es diu català. Per cert, al meu primer comentari no feia referència explícita a cap col·lectiu en concret, només em referia a qui estima Mallorca de veres, i amb això t'ha bastat per saber que no era dels teus. No sé si serà suficient per que facis una reflexió. Ho dubto molt.

user Cala Figuera, Calvià. | Hace más de 8 años

Y después se sueltan cientos de cabras, para cazarlas. En Cala Figuera(Calvià) desde que se expropio a los militares los acantilados, estos fueron devueltos a la familia propietaria, quien a su vez, alquiló la finca militar a una pandilla de cazadores. Lo primero que hicieron fue soltar docenas de cabras dode antes jamás había habido. Resultado, todos los matorrales y vegetación baja de la zona carcomida y desaparecida, devorada por las cabras. Aquello parece un bosque enfermo, solo se ven garrotillos secos, donde hace menos de diez años, había una vegetación preciosa.

user au, a porgar fum, venut | Hace más de 8 años

@joan, sa nostra llengo mallorquina, dius? sa balear? son ses nostres