user PP mete-merdas | Hace más de 8 años

El PP siempre metiendo merda y demagogia por doquier. Rastreros.

user @Josep Miquel | Hace más de 8 años

(no me diguis "voste" que tots som joves i guapos) Josep, també varem passar a ser una colonia ocupada per Catalunya que no conformes amb el Repartiment acabaren amb sa nostra corona i rei. Pero seria ridicul que ara estiguem enfadats amb es catalans descendents d'aquells. Recordar males fetes te sentit si sa gent encara es viva i nomes amb anim de no repetir s'história, pero un tema de fa 300 anys (no queda ningu d'aquell temps i sa veritat, estam millor inclus que abans d'aquell any) ja es estantis. Pero vaja, si ho veus be, res que dir. Sa teva opinio es tan valida com sa meva. Trobaries normal no permetre un concert de s'exercit francés perque el 1808 mos invadiren? Jo no. Una abraçada.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Vaja al manco un que contesta amb arguments. Miri es pot respectar, i ho faig, el que diu, pero no mos hem d'oblidar de que per una invasió militar s'acabern amb les nostres institucions, lleis, furs i les nostres senyes d'identitat, jo no estic, ni molt manco contra s'exercit, de fet puc anar a celebracions militars, si em conviden vestint uniform, si en canvi estic en contra de com pensen alguns dins s'exercit, malgrat es cert que s'ha avançat molt, i coincidim en que, salvo excepcions que ni ha i no tan poques com es coneixe, es efectivament exemplar. Pero francament celebrar els 300 anys de lo que mos foteren s'assembla, i molt, a una provocació, no se si imposada desde amunt o motu propi de la capitania de Balears. Perque no celebraren per exemple els 250 anys? ni els 200 ni..... no deu fer falta que li digui veritat? perque fa 50 anys la situació era molt diferent i encara ni havia molts que pensaven com vosté de deixarho correr etc. etc. Si volen fer un concert tenen instalacions, ja deu haver vist la llista de privilegis, incompleta per cert, que els facin a les instalacions de les que disfruten quasi en exclusiva i en alguns casos en absoluta exclusiva, malgrat les hi paguem entre tots. I li recordo que no es una rabieta de un Ajuntament, on per cert els que ara despotriquen , o sigui els del PP també votaren a favor, en un ajuntament que no vol que s'en riguin dels seus ciutadans, i les ferides es curaran el dia que ens deixin de considerar una colonia ocupada de la que tenen una gran mamella, i es respectin les nostres diferencies en lloc de pretendre recelentralitzar i uniformar ca nostra a l'estil castellà.

user Clara | Hace más de 8 años

sres. militares, tomen nota-

user @Josep Miquel | Hace más de 8 años

Mira, en qüestions linguistiques i de historia, estic mes aprop de sa teva manera de pensar de lo que creus, per que som habitual a n’es comentaris de UH. Pero ja som gran i se que si mos gratam ses crosteres, mai se curaran ses ferides. Segons es raonaments (¿?) des consistori manacorí, que no hem de deixar local a una banda musical de s’exercit per lo passat el 1700, tampoc en podríem deixar a descendents de cap invasor de ses nostres illes, per que tots feren malifetes: beocis, rodis, fenicis, cartaginesos, grecs, romans, jueus, bàrbars, bizantins, àrabs, sarraïns (almoràvits i almohades), aragonesos, catalans (acabaren amb el Regne de Mallorca) i pisans, castellans (acabaren amb ses postres institucions i arraconaren sa llengua)… vaja que casi nomes podria actuar sa Coral Polifónica de Bunyola, i amb reserves. Estam el 2015 i hem de mirar endavant. S’exercit que tenim ARA es exemplar, encara que es vera, te, de cada vegada menys, privilegis. Si se ni han de llevar mes, s’ha de fer amb ses lleis. No amb una enrabiadeta de un ajuntament. Les llevara sa son això o a n’es militars? Son simplement faltes de respecta cap a qui, podria eser les hagués d’ajudar si hi hagués un denou. Hem d’eser respectuosos amb tot-hom i intentar fer amics, això es esér civiltizats.

user keronimo | Hace más de 8 años

A ver señoritos y señoritas del PP de que protestan si el mismo ejercito del que se llenan la boca nos esta dejando con cuatro "gatos" (perdon por la expresión, la gente las personas militares de profesión me merecen mucho respeto)) sin armas ni munición para entrenamientos como puede decirse que hacemos un feo al ejercito

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Per cert la carta denegant el permís deixava clar que va esser tot el consistori per unanimitat. Es veu que els hi han estirat ses orelles als del Pp de Manacor jajajajajaja. Vaja paperots que fan, si jo vot una cosa després no em faran sortir diguent el contrari. Dignitat se li diu a aixó regisdor del Pp de Manacor.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

es evident que n'alucinado ja no te cura, demana quins privilegis tenen, possant en dubta que en tenguin. Pobret ido mira li respondré. Us exclusiu dels Club Torre d'en Pau, Es Fortí i Cala Comptesa, (si hi ha alguns civils admesos fa molt de temps perqque eran "amics i/o familiars). Us exclusiu de Cap de Pinar (s'admeten mitja dotzerna poc mes o manco de visitants, segons quins dies) La residencia anexa al Club Es fortí i la del carrer Ruiz de Alda. Le residencia de vacacions del Port de Soller i la del Port de Pollença i mem deix algunes altres. He de seguir? Perque resulta que som tots els que pagam al exercit dels nostros impostos. I aixó just a Mallorca, ara que seguesqui alucinant i miri a la resta d'illes i a la resta del país. Que no es d'atrevida l'ignorancia. Ja just faltava que encara els hi paguem una festa per celebrar que fa 300 anys ens ho foteren tot.

user Pep | Hace más de 8 años

El PP sempre protegint als que abans les protegian quan es deien franquistes. Tot continua ben igual. Basta passejarse per les xarxes socials a on seguiexen donant sa nota amb molta frecuència, . "Democràcia" espanyola

user jpa | Hace más de 8 años

Habria que recordarles al PP que el ejercito de Castilla tomo las islas a la fuerza en 1715.