user Marga | Hace más de 8 años

Jajaja me compix de riure amb els comentaris!! O son de conya o no hi heu anat mai no.... Jajajajaja a l'infern per no tapar allò que "Déu" ens ha otorgat?? Jajajaja si de cas hi aniran tots els qui hi van a MIRAR sense participar de sa festa, que segur que algun de voltros hi heu anat a mirar i com que vos ha entrat trempera pensau que és obra del dimoni.... Jajajajajajaja jo hi sere un any més!! I fora vergonya ni una que quan vaig neixer anava en pèl totalment, i diuen q això dels naixements és obra de "Déu", no? Jajajaja hipòcrites!!

user N | Hace más de 8 años

Pues yo fuí el año pasado y al principio iba con reparos (normalmente no salgo a la calle en ropa interior) pero encontré un ambiente muy divertido y nada ofensivo. Este año volveré. ES EL SÁBADO 19!!!

user Lucas. | Hace más de 8 años

He vist sempre molta gent als bars.I als bars només hi vàig vèure xaropets i molt de fum.Ningú va content a l'Infern,ho hauries de sabre;és un lloc terrible;molt més terrible que Mallorca.Pens que Bunyola s'hauria de proposar produir tones de cultura cada any.Sobretot ser capdavanters i no anar xupant roda,podríeu crear una nova escola filosòfica entre tots...etc.

user a | Hace más de 8 años

Lucas, entre rosari i rosari dedica una mica de temps a la "cultura" de que tant parles... Al poble hi tenim personatges de renom: metges, mestres, directors de cine, pintors, musics ( tenim una soprano amb premis internacionals), fisics(si, en tenim un que participa al projecte d'alaro que han fet per enviar a la lluna), professors d'universitat (un bon grapat), tambe hem tengut capellans i missioners que han passat anys a burundi ajudant a gent que ho necessita ( no criticant ni amenaçant amb l'infern)...Si no et canses de llegir, pots mirar el programa de festes, i veuras que es ple d'activitats culturals... Pots anar a dormir tranquil, ben segur que cap de noltros es salvara d'anar a l'infern. La diferencia, es que nosaltres hi anirem contents

user Lucas. | Hace más de 8 años

El camí que conduèix al Cel és estret i el que duu a l'Infern és ample.¿Per què no intenta cada bunyolí presenta un llibre cada any al reste des seus veínats??.Uns jocs florals amb poesia,lliteratura,teatre,llançament de javalina,una marxa forçada de 42 Kilomètres...etc.Vos han aglapit a tots dins una Trampa Mortal.

user Cofradia mig en pel | Hace más de 8 años

A sa gent que treu pestes de sa 'correguda en roba interior' vos dedicam s'esquitxada que varem amollar amb es nostro pas. P.d.: Igual un des nins gat sense camiseta que hi havia dissabte passat a s'escola era fill vostro

user Inès | Hace más de 8 años

La correguda en roba interior es farà s'horabaixa de dissabte dia 19 de setembre. Tothom hi està convidat !!!. Es divertidíssim participar-hi, ja basten ses sabatades que dona sa vida ¡ A riure i a disfrutar !

user a | Hace más de 8 años

A qui no li agradi que no vengui. Ja ens bastam amb els que som. El que es trist i es veu a TOTS els pobles son jovenets de menos de 16 anys gats tirats pels carrers. Com a minim, a n'aquesta festa, aixo no passa. Qui corre es perque vol, i ningu no surt mal parat. Visca sant mateu i l'organitzacio!

user Marga | Hace más de 8 años

Al periodista li diré que miri el calendari perque dia 20 no es dijous ..... I als que han fet comentaris els diré que el temps de les beates ja ha passat, obriu els cervells i reis un poquet més !!!!

user S.LL. | Hace más de 8 años

Ahora para bordarlo que corra el alcohol, los gritos, las meadas y la mala educación.