user Tots són iguals | Hace más de 8 años

Els concursos de trasllats i els borsins a l'Imas funcionen aixi. Partit que governi col.loca els seus, i ja hi pots estar ben a punt perque te cridin que sempre troben l'excusa més barroera imaginable. En el cas dels borsins et criden tres vegades, seguides, i si no contestes te treuen. Llavors com que la persona que han de col.locar ho sap, sempre agafa el telefon, i "zas"!!! Ja està col.locat. són de vergonya!!!

user Que verguenza! | Hace más de 8 años

Esto huele a podrido...y no se les cae la cara de vergüenza?, aparte de ser honrada, ha de parecerlo, se acuerdan del dicho...?? y solo es "medio alcalde" y solo llevan 100 días...

user Ma | Hace más de 8 años

En la Cobselleria no se habla de otra cosa. Es un puesto ad hoc, pues hay más de 50 que le dan mil vueltas a su currículum. Pareja de Hila, sólo es esta. Mal, mal, Muy mal? Asco. Hipócritas socialistas.

user LLosco | Hace más de 8 años

Val mes chupa un queremel-lo que un os,¿ES TEUS NO XUPAREN? i seguexen XUPAN XUPAN XUPAN,eia per pesa un bon RATO.

user xupen i xupen i xuclen | Hace más de 8 años

TOTS XUPEN ......PERO ESTA MES BE SI XUPEN ELS DE ESQUERRES............I XUPEN QUE XUPEN

user llesques | Hace más de 8 años

Srs. Pep i Lola, ja que es clar qui no s'ho ha llegit vos ho pos aquÍ, d'acord que puc mesclar ous amb caràcols però DE PER VIDA si volen s'ho queden: Article 93 Efectes de la remoció 1. El personal funcionari remogut d’un lloc de feina serà adscrit amb caràcter provisional i amb efectes de l’endemà del cessament a un lloc de feinadel mateix municipi o, si no n’hi havia, d’un altre de limítrof, corresponent alseu cos, escala o especialitat, no inferior en més de dos nivells al del seu grau personal, o de tres si no hi ha cap lloc dotat i vacant d’aquestes característiques. 2. El personal que es trobi en aquesta situació està obligat a participar en les convocatòries públiques de provisió de llocs de feina del mateix municipi od’un altre de limítrof, corresponent al seu cos, escala o especialitat, no inferiors en més de dos nivells al del seu grau personal.

user lola | Hace más de 8 años

Y no només això, quan el primer Pacte de Progrés va convocar oposicions feia 9 o 10 anys que no n'hi havia. Quasi tothom, menys els transferits, eren digitals Peperos. Quan no governa el PP molts d'aquests fan boicot, cosa que desgraciadament justifica que necessitin rodejarse de gent de confiança

user pep | Hace más de 8 años

@llesques, mescles ous amb caragols. Si no coneixes com funciona la figura de l'adscripció provisional no hauries de dir aquestes inexactituts. El funcionaris que tenen una plaça LD guanyada per concurs, quan son remoguts del seu lloc de treball passen a estar adscrits provisionalment a una plaça lliure no inferior a 2 graus, tal com dius, però estan OBLIGATS a participar a la següent convocatòria de concurs de tresllats per adquirir una altra plaça en propietat (segurament inferior). Així que això que dius 'DE PER VIDA' és totalment inexacte. Te recoman que te repassis la llei de funció pública.

user llesques | Hace más de 8 años

No es tracta de si son PPeros o PSMros, es tracta que es donen places de lliure designació (de confiança) que consoliden el grau i això vol dir que després: No podran ser cessat del lloc de feina gràcies a la sentència dels tribunals respecta de una molt alta funcionària propera a la presidenta, que també ja ha col·locat el seu gendre, i en el supòsit que la cessin DE PER VIDA no podrà anar mai a un lloc de feina inferior en dos graus o tres si no hi ha plaça de 2... Així està la comunitat autònooma plena de caps de departament i caps de servei, perquè nos els pots posar a places inferiors. Aquesta situació costa molt més que el famós 33, que sí es cert cobren un complement però també cert que els pots posar a qualsevol lloc de feina més barato.

user dalavuelta | Hace más de 8 años

lola tiene razón. Parece que censuran más a las izquierdas que a las derechas. Podemos ya está vigilando al Psoe para que no se desmadre. El jaque mate al PP es un hecho porque han abusado tanto y tanto con o sin UM que la gente está más que harta.