user empipat | Hace más de 8 años

Lo va a pagar Noguera de su bolsillo? o el de todos nosotros?

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Lo d'en Jose es serio, que diguyi que emplearien gent esta molt be, pero pper lo vist es que pet cada un que es contracte a aqeuests tipos de grans centres, i er cer a su de miseria i condicions quasi d'esclevatge, resulta que 1,4 perden el seu trebal a les petites empreses. Que ens digui, i si es possible escrivint millor, que oinaria si el o un dels seus perdés a feina er aquest centre. Va que trobes?

user Jose | Hace más de 8 años

Patetico todo y losiento murcia pero tu tesis me parece perfecta pero eso es un criadero d moskitos vivo en la. Zona y una d mis perras murio por un puto moskito d esa zona... De lismaniosis... Y cm usted tiene un buen tituto y un buen trabajo ay muxas familias k podrían a ver vivido de un puesto d trabajo de ese centro comercial... Gracias GOB sera q no ay zonas para proteger...

user Jose | Hace más de 8 años

Murcia nonse si vives o no por la zona... Pero yo si y te puedo decir que el ecosistema q vivia ay eran moskitos gatos y gente sin hogar.. Mi perra murio de lismaniosis.. Pikada por un moskito de esa zona problablemente.. Y q digo lo mismo ns kejams de paro keria contruir un sitio para q 2000 personas tubieran un trabajo y aora.. Se kedara vacio... Pq es una zona humedAl. No lo entiendo de verdad... Luego no nos kejems d q no ay trabajo pues... Cuanto mas empresas abran mas puestos para todos... Yo vote a podemos.. Pero eso de votar a un partido y q se tengan q juntar 3 partidos para gobernar n me gusta.. Asin q mañana votar.. Para q se unan entre unos cuantos.. Para gobernar y q n se pongan de acuerdo y pasen cosas parar kitar puestos de trabajo... Cm este... Para q votar...? Politicos antiguos patetikoa y los nuevos q llegan tb... Ya n creo en esto..

user Mentxu | Hace más de 8 años

Se habla sin criterio. Hace 50 años aquello eran unas salinas. No había humedal. Cuando se abandonaron, con las lluvias, algunas se llenaron, pero no ha sido Doñana nunca. Ahí he visto una feria, escombros, una pista de karts... las empresas eligen donde instalarse en función del tipo de suelo y si deciden ir ahí sería porque se podía. Lo que no se puede es cambiar las reglas a mitad partida. Esto es de país de pandereta

user Noguerdemagog | Hace más de 8 años

Es d,una curtor extrema lo del futur batle de ciutat, si batle, mare meva. Per no esperar la sentencia i supòs que amb por a que permeti el centre, ja que aquest te tots els permisos pertinents, vol fe via per guanyar-se les simpaties de la tropa gobera ecològica barbuda, la que no crea ocupació, la que va en contra del turisme, la del no a tot, ... Tard o prest això sortirà i els ciutadans anirém a cercar responsables...

user skunk#1 | Hace más de 8 años

@Nopagueres També li poden passar al GOB, que mai va a tenir res en contra de que la zona humida estàs plena de fems i trastos fins que hi varen voler construir el centre comercial. Si la zona no estava catalogada com a zona protegida és perque mai ningú ho va demanar. El que no es pot pretendre és que quan algú inicia els tràmits per fer-hi alguna actuació s'intenti aturar una cosa que és totalment legal.

user skunk#1 | Hace más de 8 años

@No cedir als destructors En realitat, lo zona humida ja está recuperada i l'han recuperada els promotors del centre comercial. Quan estava degradada era quan ningú hi volia construir res i el veïns la utilitzaven d'abocador i hi vivien indigents. Si no permeten contruir el centre comercial es tornarà a degradar perque si no hi ha una empresa privada enmig, el GOB no en tornarà a parlar, l'ajuntament se n'oblidarà, els veïns la tornaràn a utilitzar per tirar els trastos que fan nosa a casa seva, etc. Tanmateix la urbaització de la parcel·la ja està feta i el centre comercial no només no afecta a la zona humida sino que incloia un pla de vigilància ambiental que s'abandonará si no contrueixen el centre comercial. A més, la empresa Uniball-Rodamco tenía totes les preceptives llicències aprovades i, per tant, guanyarà el judici i la indemnització serà enorme.

user No cedir als destructors | Hace más de 8 años

Si la zona humida és irrecuperable, tal volta encara no ho és, que fassin un jardí botànic amb espècies autòctones o un parc amb pins, matorrals i altres espècies nostres. El que no se pot fer, és premiar a un que ha fet una cosa molt mal feta, donant-li el que volia. Això és bén igual que deixar que se pegui foc a un espai natural i llavors deixar-li construir al seu lloc.

user Nopagueurès | Hace más de 8 años

Ajuntament de Palma: Si la empresa aquesta guanya el judici i se condemna a l´Ajuntament a pagar indemnitzacións, passau la pilota al Partit Popular, o al menys al batle que ho va autoritzar, malgrat les peticións del GOB i altres associacións ecologistes, partits polítics i tècnics en medi ambient.