user Lectora | Hace más de 8 años

Me pareix ridícul que enguany facin la fira a les llibreries. Un dels atractius, per no dir el principal, és que trobes totes les llibreries en un mateix lloc. Per anar a les llibreries, hi puc anar qualsevol altre dia de l'any. Esper que aquest sistema no es torni a fer.

user albó | Hace más de 8 años

Amb la febre independentista del Principat, ja no tenc tanta admiración per als llibres catalans. Hi ha autors, no tots, que han cedit massa a la politització, fins i tot a la falsificació històrica, per tal de defensar els seus prejudicis ideològics. No sempre practiquen imparcialitat i rigor.

user ullastre | Hace más de 8 años

No em sembla gens seriós que es donin encara les culpes al PP pel fet que no hi haurà parades de llibres al carrer. Quins són doncs els motius vertaders?

user En Figuera | Hace más de 8 años

@Tomeu de Son Espàrec (i demés i monòtona i monotemàtica fauna) Estimam tant es Català que li deim Mallorquí, trobam tan estrany s'espaÑol que li deim foraster. Per a mi que tu no has passat mai des Torrent Gros... i no has sentit xerrar mai, per exemple, a sa gent de Pollença que, com aquell que diu, això de s'article salat no saben ni què és. Això me demostra (una altra vegada) que no tens ni idea del que parles i que només t'interessa medrar fomentant sa teva incultura i ignorància a més d'una mala llet supina i un increïble auto odi contra tot el que representa ses arrels des Mallorquins. Ja te vaig dir un dia que te treguessis ses cucales, ara que, en es teu cas, també necessites (re)obrir ses neurones.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Llull, Vetx qu'es salat no l'empleas pê rês. Lo qu'hurieu de fé tú, y es catalanistes com tú, ês comensá à demená perdó àn es poble baleá pê lo qu'heu fet an sa nostra llengo. Y pê si nou saps, En Costa y Llobera escrivía empleant ses recomanacions des mantenidos des Jochs Florals, que no eren ses d'En Pompeu Fabre. 'Lo ram qu'es he enviat/ per un ramell de festa be veig que no valdría/ dexau no més que caiga sa pobre flor mostía/ a dins lo lloch sagrat/ Quant sentireu alegres lo sò de la campana/ pensau que vos esmenta dins terra llunyedana/ un cor de mallorquí...'

user Pupil | Hace más de 8 años

,,,sorry, I do not understand,,,,

user Quinoiquefan | Hace más de 8 años

Son tan curts, que defensen una llengua, que no existeix i que ells li diuen Bâlèáhr en Castellà. I se diuen que son uns grans patriotes de la nostra terra , defensant que s´en diguin tots els doblers recaptats per regalalr-los a les comunitats forasteres. I per si no en hi hagués prou ( prou ho deien els meus padrins, tots ells ben mallorquins) mos volen treure de ca-nostra i "repoblar-la2 de quillos i gonelles.

user plip | Hace más de 8 años

Eso no le interesa a nadie.. Están esperando pasta de la administración, pobrets, vivir mantenidos.. Tanto esfuerzo es hacerlo en la feria del libro? Con el resto de libros? O no son libros? Son panfletos?

user Fanver-Gonya | Hace más de 8 años

Però vos pensau que aquests gonelles que reneguen de la nostra cultura, llegeixen llibres en altres llengües? Tal vegada algun llibre sobre en Franco, o en Hitler, i res més. Quina persona decent, voldria esfondrar la cultura pròpia del seu poble i escampar mentides per confondrei per treure-li la seva llegitimitat? En resum: Baixa catadura moral i inltelectual.

user Erem regne | Hace más de 8 años

Por mí como si no hacéis ninguna feria del libro en catalán. Yo sólo compro libros en catalán cuando me veo EN OBLIGACIÓN de ello. Y a Llull que dice " uns pares que no es preocupen d'educar els fills",¿ no será que tú NO te ocupas de los tuyos?