user ciclista cabreado | Hace más de 2 años

LectoraLectora, yo no tengo dos nicks, al margen de ello creo que esto no va de derechas o de izquierdas, sencillamente de no aceptar una decisión judicial toda vez que al parecer, un sector del pueblo ya había (como he dicho antes) prejuzgado, juzgado y sentenciado a este señor, a mí lo que me preocupa realmente es que esto pueda derivar en un "linchamiento" popular derivado de los que no aceptan las sentencias de los jueces siempre y cuando no vayan en su dirección, y eso tanto se da en derechas como izquierdas, parece como si dudásemos siempre de la justicia, por ejemplo, a mí no me gusta tal y como se ha salido con la suya Errejón y me aguanto. Lectora, no sé si me explico pero esto no va de derechas o izquierdas, ni yo lo he mencionado. Ah, he cuestionado tu comentario porque la libertad de expresión me permite hacerlo, nadie te ha atacado, por cierto, me gustaría saber qué opinas de comentarios como ese que dice que "jamás dejaría a un hijo suyo con un cura", qué opinas al respecto ?

user Lectora | Hace más de 2 años

@Alf. Jo contestava al "Ciclista cabreado" a menys que tingueu dos o més noms, no vos deia res a vos. I jo també som creient, però tenc molt clar que una cosa son les creències i els manaments i el món espiritual i una altra acceptar tot el que fa el clero com si fóssin éssers divins, com si fos un pecat veure les coses dolentes que fan certs eclesiàstics, tal com utilitzar les homilies per dejectar les esquerres, robar nadôns a les seves mares, abusar de criatures o aixecar una propietat abusant de la fe i de la devoció d'un feligrès, com li va passar a un familiar meu. I m'és igual si és de dretes i d'esquerres, ateu o creient, perque l'educació i el respecte als damés és un deure de tots. I si un o una no pensa igual que vos, aquest no és motiu per amollar-li una bronca, ja que tots tenim dret a opinar i jo no crec que un al.lotet amb una discapacitat intel.lectual, pugui inventar-se una història tan lletja, ni tampoc veig perque se l'hauria d'inventar..

user Selenita | Hace más de 2 años

En un estado de derecho si no hay pruebas concluyentes se debe declarar inocente o archivar el caso. Lo demás son conclusiones personales. Y esto vale para todas las personas

Alf Alf | Hace más de 2 años

@Lectora, jo no soc de dretas i l' esquerra que voste coneix, voste inclosa, me passa a mi per la dreta. soc d' esquerras i creient, a mes, li puc asegurar que Jesus fou el comunista mes autentic de tota l' historia. el comunisma que hi ha a l' actualitat no te res que voura amb una comunitat o comuna. el que passa tambe a vegadas, es que l' acusat es absolt, fa uns anys, tambe al rector de Sa Pobla en aquells moments, va esser acusat del mateix per un personatge que va esser ajudat i recolsat per el sacerdot, amb sostre i menjar, i en arribar al punt de que las peticions rascaven el limit que es pot admetre per un sacerdot, i al devant de la seva negativa, el va acussar de abusos. al cap de poc, els veins feren confesar la veritat al fals abusat, pero el entretant, aquell sacerdot fou jutjat i comdenat per personas com voste, que a lo vist, no se fia del veredicta, previas investigacions de la justicia. . . . . alla voste, pero no arremeni dins el mateix plat els ous i els caragols, esser de dretes no vol dir esser injust, i manco esser d' esquerras el contrari. conec moltas justas i bones personas de dretas i tambe d' esquerras . . . . i tambe vull recordar li que l' esglesia es una gran ajuda dins el tercer mon, i a molta gent que pasa desgracias amb fam i moltas injusticias, crec que fa una bona obra social.

user Lectora | Hace más de 2 años

Vist tot elque me diu aquest tal "Ciclista cabreado", només perque tenc les mevea dubtes, me donau a entendre que jo no puc donar la meva opinio, ja que molest a tota l'ala dretana que se creu ser la propietària dels espais d'opinió. I és que per aquí en hi ha un grupet que continuament demostren creurer-se que ells tenen la raó en tot i que estàn en possesió del saber universal. Resumint: Si no vos agrada el que dic no ho mireu, però pegar-me la bronca cada vegada que escric és molt poc democràtic i molt antiquat.

user ciclista cabreado | Hace más de 2 años

LectoraEntiendo que tú ya prejuzgaste, juzgaste y dictaste sentencia antes del juicio real. Por suerte no eres juez, no nos queda más remedio que respetar tu opinión pero no la obligación de aceptarla, creo que ha llegado un punto en que ni profesores querrán dar clases particulares ni sacerdotes tener a monaguillos, cualquier rabieta del alumno se puede convertir en un arma muy peligrosa, sencillamente acusando al mentor y teniendo apoyos de muchos que piensan como tú.

Tomatiga Tolo Hernández | Hace más de 2 años

Me alegro. Se ha hecho justicia.

user Lectora | Hace más de 2 años

Ni ofenses a l'honor, ni judicis paral.lels, ni monyeries variades. S'ha ha absolt a l'ex- rector de Sant Sebastià per falta de proves, en virtut del principi de " In dubio pro reo", que significa que en cas de dubtes s'ha de fallar a favor del acusat. Però que un jovenet amb una discapacitat intel.lectual del trenta per cent, que és creient i innocent com un infant, afirmi que l'han agredit sexualment, almenys a mi, me mereix molt de respecte i me dóna l'impresió de que no menteix. I ara si als que tracten d'agredir als altres i ténen la sort de poder escapar de la justícia, se'ls ocorreix demandar a les seves víctimes per haver-los denunciat, acusant-les d'haver embrutat el seu honor, tot el que s'havia avançat en aquest sentit, se'n anira cap enrrera. I recordin que escapar-se de la justícia, no és precisament el que vol el papa Francesc, que manten que els religiosos pederastes han de ser jutjats pels tribunals civils com qualsevol altre ciutadà.

user Vecino | Hace más de 2 años

Los expertos antes del juicio: es culpable. Los expertos durante el juicio: es culpable. Los expertos tras la absolución: es culpable. Y pretendemos debatir con ese tipo de gente.

user ABB | Hace más de 2 años

A lo mejor alguien debería pedir perdón.