user Juan Be | Hace un año

Tranquilos! Escriba ahora les dará papeles a todos para que puedan trabajar los angelitos. Mientraa tanto Armengol queriendo que Mallorca sea como Barcelona que ya ni puedes andar por ahí de lo peligroso que es

Diego Diego | Hace un año

Tengo curiosidad por ver la multa o la pena a estos dos malnacidos y compararla con los 8.500€ al señor que su perro ladró a otro señor y lo asustó.

user Pablón de anuncios | Hace un año

Quasimodo.Deja de hacer de buitre, mala gente la hay por todo independientemente de quien gobierne, a ver si va a ser culpa de la presidenta lo que han hecho estos desgraciados. No juguemos con temas tan sensibles para conseguir rédito electoral, no todo vale.

user Lectora | Hace un año

Dir que la culpa de que Mallorca s'hagi convertit en un punt de reunió de tota la mala gent del món, és del Pacte de Progrés i de la presidenta del Govern Balear, és o bé no tenir ni idea de l'estructura de l'Estat ni de la Constitució, o bé que en hi ha que s'aprofiten tot el que passa, per enganar a la gent i crear-li un sentiment de ràbia. Per tractar de que votin a la dreta i a la ultra dreta. Perque el problema d'Estrangeria i de que aquí estam invadits per una gent que en hi ha de bona, però que no tota ho és, resideix precisament en que les seves competències està INTEGRAMENT CENTRALITZADES I TOTS ELS EXPEDIENTS SE RESOLVEIXEN A MADRID. I DE QUE CAP INSTITUCIÓ AUTONÒMICA NI LOCAL HI TÉ VEU NI VOT EN AQUEST TEMA. I precisament per aquesta raó, no se pot "penjar el cartell de complet a l'entrada de les nostres Illes", ni tampoc deixar de donar més permisos, ni se pot expulsar als que delinqueixen. El Govern autonòmic té encerts i errors, però és una baixesa moral endossar-li la culpa del que fa el govern estatal i de tots els partits polítics amb representació al Parlamento, que no volen reformar la Constitució i transferir més competències a les autonomies, que son les coneixen millor els propis problemes que no unes persones situades al centre de la Península Ibèrica, sobre-carregades de treball i amb insuficient informació que els permeti fer bé la seva feina. Tampoc ells en ténen la culpa, si no el sistema. Tanmateix no votarem als seus, però moltes mentides que escampin. I com més mentesquin, més votarem a les esquerres, perque la mentida ès una mala credencial.

Jean Paul Jean Paul | Hace un año

¿Para cuándo un endurecimiento y mayor control de los permisos de residencia?

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace un año

Esto es ya muy cansino y muy repetitivo. Sra. Presidenta ¿tenemos que aguantarlo por mucho tiempo?

user Quasimodo. | Hace un año

Por lo visto si eres un defensor de nuestras costumbres, si no quieres que vengan delincuentes de otras partes, que no vengan inmigrantes ilegales menas y todo aquel que viene a aprovecharse del buenísimo y la idiotez de unos que nos gobiernan y que no hacen absolutamente nada para al menos intentar arreglar esto, resulta que eres un fascista. Típica mentalidad Podemita, que todo aquel que no esta de acuerdo con sus ideas es un fascista. Basta mirar los votos que ellos tienen, para saber lo que piensa la gente.

user Lectora | Hace un año

Jo no he dit que no haguéssim d'acceptar immigrants. He dit que hauriem de poder revisar, a cada comunitat autònoma, els immigrants que entren, per poder expulsar als criminals i als delinquents més fàcilment, perque a Madrid ténen un coll de botella de feina monumental i no ho poden revisar tot. I a la que diu que podien ser brasilemys que haguéssin vingur com a turistes, en primer lloc, li he de dir que aquí ve molt poca gent de Brasil a passar uns dies de vacacions. I en segon lloc, com que no s'esmenta que el cotxe fos de lloguer i no crec que duguéssin el seu cotxe de tan enfora, el més probable és que residesquin aquí.. Però en hi ha que gaudeixen fent a contrària, insultant i que tracten de racistes i de xenòfobs. a la gent que protesta per la delinquència importada de fora i per l'actitut de certa genteta vinguda de fora que no soporta als naturals d'aquí i ho demostra continuament amb menyspreus, humil.liacións, maltractes i parlant malament de noltros. Però hi ha bonistes que voken fer veure que pensen que o ens deixam fer de tot, o som uns racistes, uns xenòfobs i fins i tot uns nazis. A veure si no se defensaràn, si qualque dia els ataquen a ells! Però com que només és postureig i agressivitat, el que diuen no té massa sentit

user antipolitico | Hace un año

Aviso a navegantes , quien coje un taxi pirata no sabe a lo que expone .

user ancabo | Hace un año

¿¿¿¿¿¿¿¿¿HASTA CUANDO???????????