user Aura | Hace un año

Nanda ValverdeEfectivament a Europa construeixen aparcaments i despres peatonitzen. Tambe tenen un transport millor i deixen circular, que no aparcar, per sa majoria de carrers. Voste arribara en cotxe al Center Town i podra aparcar molt aprop, perque han actuat amb previsio. No creen una bimbolla i ja t'arreglaras. Derrera cosa, anar en bici o Bicipalma o a peu no les fa bons gestors. Pero Nanda, si voste esta contenta, fantastic. Jo pens que han fet Palma mes incomoda per qui no es un jovenet o viu aprop des casc antic, i amb poca vigilancia. Gracies.

user Nanda Valverde | Hace un año

AuraÉs a dir, que el gran problema que no han solucionat, segons vostè, és que no pot circular còmodament amb cotxo ni aparcar. I esper que no ho solucionin perquè és el gran problema que tenim. Ha viatjat darrerament per Europa? Quanta gent ha vist que va amb bici? Li sona el canvi climàtic, pol·lució, contaminació i caos circulatori? La meitat dels regidors que jo veig van amb bici o Bicipalma o a peu. I les zones de vianants o carrils bici han augmentat notòriament. I aviat un parell de parcs més...

user @pescador eterno | Hace un año

@ Nanda Valverde,solucionat alguns problemes?' segù

user Aura | Hace un año

Nanda ValverdeNo s'engani i perdoni li contesti: Policia, no en veim casi cap, ni se les veu ni se les espera. Palau, el tenim i el mos hem de menjar, Palma Arena, igual. Que vol? Que ho tirin avall? Passeig, escarrufa lo que s'ha dit tenin previst fer (no se si tendran temps o ganes) amb sos carrils. Corrupcio i comissions no puc dir res. M'agradaria no n'hi hagues. Pero comparar amb un partit politic nefast, no me serveix de res. Nomes faltaria fessin igual. Si uns mos han tret dos ulls, no podem donar per bo que altres nomes en treguin un. Voste diu que son honrats, i altres virtuts que son ses minimes que ha de tenir un politic. Pero tambe ha d'esser eficient i aqui a s'hora de gestionar, han creat mes problemes que es resolts. No estic xerrant de decisions de bona fe, pero ha sobrat idealisme. Gracies i amb tot respecta.

user Felipe Martinez | Hace un año

nefasto...

user Nanda Valverde | Hace un año

AuraIdò, sí: han solucionat tots els problemes que va deixar el PP: policia municipal, Palau de Congressos, PalmaArena, Passeig Marítim, Corrupció, comissions, etc.

user Aura | Hace un año

Hombre, valiente, valiente, no se. Prepotente y utópica, sí. No dejáis para el palmesano una ciudad más cómoda. Vuestra política de crear problemas antes de ofrecer soluciones y, de ofrecerlas, ser claramente insuficientes, no me convence. ¿Que ya tenéis vuestra ciudad ideal? Pues enhorabuena. A los sesentones más acire, patinetes, carril bici o acera bici y peatonizar a cambio de sitios para circular (no ya aparcar), menos aparcamientos, aunque sea por parterres y unos transportes muy mejorables, no creo guste a todos. En los mejores palacios debe existir un váter. En las ciudades de postal debe existir la posibilidad de circular y/o aparcar. Se darán cuenta cuando tengan más años y no les recoja el coche oficial.

user Nanda Valverde | Hace un año

Idò sí, hi ha polítics que són honrats. I també humils, laboriosos i entregats al bé comú i al servei de la ciutat, no als beneficis dels amics constructors i especuladors

user Nanda Valverde | Hace un año

AngelcaídoNo, senyor diputat de VOX: no tots els polítics són iguals. Igualar Rodrigo de Santos, Rodríguez, Matas, Zaplana, Gürtel, etc... és impossible. I fins i tot a Santiago Abascal, que surt a la llibreta de Bárcenas (Per què?). La dreta està en política per fer negocis. No escampi la porqueria als altres polítics, que n'hi ha molts d'honrats

user Recluta Abascal | Hace un año

Constructoras, supermercados, eléctricas, bancos... sobornaban al PP para que se gastara el presupuesto de todos (sí, nuestros impuestos), el que se debía destinar a educación y sanidad, a otros menesteres: AVEs ruinosos (para vertebrar España, decía Aznar y continúa el PSOE), autopistas, Son Espases, PalmaArenas, Palau de Congressos inútiles, etc. Y con la burbuja inmobiliaria, 100 mil millones para tapar el agujero de los bancos. Es decir, los impuestos de los pobres se usaron para salvaguardar los depósitos de los ricos. Robin Hood al revés: robar a los pobres para dárselo a los ricos. Esto era el PP (incluido VOX)