Ya les vale Ya les vale | Hace un año

Som i SeremJa, ja, ja. Debes ser uno de los supuestos expertos del Gobierno. Ja, ja, ja todo datos megachupicientíficox, sigue así, cada día te superas.

user malote | Hace un año

Y mientras en el Parlament o el Ayuntamiento....... los aires refrescan el ambiente. LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

user El kalama | Hace un año

JuanitocallandobocasPara escribir ese comentario y de forma tan soez podrías hacer honor a tu nick y aplicartelo.

user perrymason | Hace un año

Blandenguessssss

user Juanitocallandobocas | Hace un año

Señores y señoras personas mayores, sinceramente y con el debido respeto sus opiniones me las paso por el culo, no obstante voy a dejar esto así, no es mi culpa que por por su irresponsabilidad en sus tiempos “mozos ” estemos con este calentamiento global, la gente que usa como excusa que nos quejamos de calor, sus mujeres se quejan por FALTA de calor y ustedes no hacen nada, sin faltar al respeto quejándose de que unos niños pasen calor me parece increíble, y si donde ustedes trabajan en lugares de más calor, no es nuestra culpa, estamos en un bachiller publico no obligatorio y las medidas de aprendizaje y enseñanza tienen que se optimas para el profesorado y el alumnado. Un saludo y saludad a doña muerte que está cerca. Dew

user Catita | Hace un año

Dilluns ja hi poden tornar. I amb una jaqueteta... De cada vegada han anat avançant el començament de les classes. A Primària mai se començava abans del 15 (estic parlant de fa 30 anys) i als Instituts, ben a punt d'acabar el setembre o els primers dies d'octubre. Però clar, ho volem tot: Començar de cada vegada més prest i no tenir calor. I encara n'hi ha que demanen començar el primer de setembre... Colla d'arreplegats!

user por dioss | Hace un año

Som i Serem"Està documrntst" ...a on? A ses enquestes ďen Tezanos? Aquestz frase js ho diu tot

user por dioss | Hace un año

Som i SeremTenguent en compte es nivell què donen a ses ecoles actualment...rascant es mínims ....segur què estàn condemnat afeines gens qualificades. I tenc familiars de 1er grau professors tant a concertada com publica. I desgaste psicologica i duresa , hi ha moltes feines pitjors i amb només 23 dies lliurs a s'any i totes ses hores "lectives"

Som i Serem Som i Serem | Hace un año

por diossLa majoria de dretans tenen pocs estudis, està documentat, cerca qui vota la gent amb estudis superiors. Si tens tants de títols i ets dretà és que no has estudiat humanitats, qui sap història, filologia o filosofia, té recursos més que suficients per desmontar el discurs de dretes.

Som i Serem Som i Serem | Hace un año

FrandelajunglaPensament únic? Qui ha dit això? Jo el que dic és que qui crítica al professorat és que no sap el que fan. Jo he estat professor i és molt dur psicològicament, més que qualsevol altra feina que hagi fet i faig. Dir que són uns vagos és desconeixença. La dreta critica el professorat sistemàticament sense saber què diven, si ets d'esquerres sabràs de sobra que una societat que desprecia l'educació està condemnada a fer feines poc qualificades i a dependre de l'exterior, com passa aquí