user @Pera Juan | Hace más de 8 años

No hi ha cap fal.lacia. O no es veritat lo que escric? Es nostros nacionalistes se reuneixen amb gent de s'ultra dreta (anti europea i separatista) de Alemania.MIri sa premsa. Lo de Cabrera, era un dir. Sap que es "un dir"? I ja que ho diu, ja esta be de intentar manipular a ses persones, que se vos veu venir de molt enfora a n'es nacionalistes de una comunitat que no es sa nostra, encara que hi hagui llaços culturals en comu. Es com si un argenti ara se preocupas de un moviment separatista bolivia. Res a veure. Ido aixo. I jo no li pos negatiu.

user Pere Juan | Hace más de 8 años

AIxò d'intentar mesclar dreta, ultra-dreta, nacionalisme, progressisme... xerrar de pedigrís i deportacions a Cabrera... ja està molt vista aquesta fal.làcia, i la gent és prou intel.ligent (bastant més que voltros) per saber-ho. Deixau d'intentar manipular a les persones, que se vos veu de molt enfora.

user Ultradreta | Hace más de 8 años

Cada vegada me preocupen mes es nacionalistes. Ara ja van de sa ma de partits de ultradreta alemana. Aviat qui no tengui es pedigri que toca, l'enviaran a Cabrera, es un dir. ¡Ultradreta! I aixo que se senten progresistes...

user @Incomprensible | Hace más de 8 años

Sin animos de polemizar: efectivamente me parece mal que el gobierno central escurra el bulto. Pero, honestamente, ¿qué crees? ¿ayuda o no ayuda que nuestro Govern se meta a redimir otra comunidad autónoma que se está intentando independizar? Los políticos, aunque en ocasiones no lo parezcan, son personas y muchas decisiones se toman por afinidades o fobias personales. Nuestros gobernantes, han de saber, como cualquier vecino, que es mejor hacer amigos, para conseguir algo de ellos, que enemigos. No soy ningún sumiso a Castilla, pero se que en las negociaciones, la sintonía es como punto de partida muy importante.

user carlos | Hace más de 8 años

Biel, Por qué no vas al Congreso i fas de mediador entre Rajoy i Sánchez??..

user Lou | Hace más de 8 años

Persones capacitades i equilibrades com en Biel Barceló??? Definitivament...estamos locos!!! Mare meva, còm está es pati....

user Incomprensible | Hace más de 8 años

¿Se han enterado de que la Presidenta del Govern Balear ha pedido ayuda al Ministerio de Agricultura por la sequía que está padeciendo el campo de nuestras islas, y le han dicho NO? Pero esto a los sumisos a Castilla, , les parece bonito, romántico y hasta emocionante.

user catalanismos de parranda | Hace más de 8 años

Para algunas personas los forasteros son siempre "fatxes", es decir, que el PP ha logrado dos mayorías absolutas en Baleares por amor al arte.

user raquel | Hace más de 8 años

los hay que nacen tarados

user Maria | Hace más de 8 años

Amb un parell d´ensurts més com aquest, tots els fatxaforums del panorama virtual, tots´escandalitzats s´hauran retirat al Rasptin Bromes apart, és una bona feina que només poden fer persones capacitades i equilibrades com en Biel Barceló i que fa sentir-nos orgullosos als habitants de les Illes amb bona fe. Ja anireu contant com van aquestes negociacions, a la gent normal mos interessa saber-ho.