andy andy | Hace un año

Hay algunos alemanes que mejor estarían en su país , quieren hacer lo que les venga en gana en su casa y en la del vecino

MMMS MMMS | Hace un año

RafelEstic absolutament d'acord amb la teva opinió. Malgrat això, pens que la desaparició futura dels mallorquins és culpa exclusivament nostre, dels mallorquins. Està clar que això és la meva opinió, però m'ensum que és així, sempre ha estat així. Manca d'autoestima? i d'altres mancances també. Menyspreu pel nostre entorn, per ca nostra que l'hem venuda. Vendriem, i hem venut, a la nostra mare si fos necessari. Exagerat?, no ho sé. Crec que no.

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

RafelTu ansiedad …. Será laaaarga.

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace un año

Siempre serán bienvenidos, en Mallorca, este tipo de nuevos españoles... otros, los que nos imaginamos, no lo son ya que no aportan, no suman, no se integran...

user yo tmb | Hace un año

mihogoTan de bo. Als alemanys pareix q son als únics q els interessen les coses de la illa. Qui ha recuperat la manufactura amb garrofes? Qui ha donat a conèixer la cualitat de les taronges mallorquines? Qui conserva l'arquitectura mallorquina? Els alemanys venen aquí i recuperen Mallorca. I parlo dels que venen a viure, no dels q venen al parc d'atraccions q els ha muntat Madrid a s'Arenal. Que volen q siguem ibiza. Un centre turístic envoltat de misèria. Pq a ells els basta els diners que els generam. Lo nostre, la nostra cultura o patrimoni els sua un peu.

user Gambius | Hace un año

La culpa no la tienen los alemanes,ni escandinavos,ni ingleses,ni suizos. La culpa és de nuestros sucesivos gobiernos que nos ha relegado a la miseria y a ghettos ,privandonos de ganar un sueldo decente a nivel de nuestros vecinos en la UE ,solo se han preocupado de que sus sueldos y los de sus palmeros les permita comprar y vivir como dios manda ,a los demás nos relegan ASER súbditos de la UE de tercera o cuarta categoría. "Nadie odia más a un español que otro español y más si es dirigente"

user Toniet | Hace un año

Gente así puede venir la que quiera, necesitamos todavía más buena gente en Llucmajor. Y no es que haya poca, es que nos gusta que cada vez sean más las buenas personas que vienen aquí.

user Joan Pere | Hace un año

Llucmajor no fa olor de garrova és una metàfora perquè s'ha convertit en un ingredient típic d'allà des de que una alemana precisament en va fundar una empresa de tot tipus de productes alimentaris fets de garrova. Molt bones ses ensaïmades farcides de garrova que semblen de xocolata de Can Tofolet.

user Aixòésescolmo | Hace un año

Sí, sí, gracias, entiendo lo del Muller, pero es que lo dicen de tal manera que parece que los alemanes nos hubieran descubierto a los mallorquines el perfume.

user Jutipiris | Hace un año

AixòésescolmoNo te sulfuris tan depressa. Als magatzems Müller hi venen perfums cars i, a un parell de carrers més lluny, hi ha un magatzem molt gran de garroves i la seva olor (molt agradable per al meu gust, per cert) arriba ben enfora. Tant com per mesclar-se amb la dels perfums cars.