user Sandra Mir | Hace más de 8 años

Al.lots, tota sa vida, TOTA SA VIDA es MALLORQUINS hem anat a nes Cristo de la Sang a dur un Ciri. Que més que sa procesó se faci com sempre, ciris de cera, clar que si. Cuant s'ajuntament tengui es carrers arreglats y nets ( pq tenim una Palma ben bruta de chicles y demés per ses aceres) ja xerrarem d'altres coses. Semana Santa com toca!

user Preu per preu | Hace más de 8 años

Quan jo era jove, els escolanets feien caure la cera solidificada dels ciris amb un petit copet o enganxant el degotís amb una mena de ganxo de metall, i sols hi havia un escolanet o dos per confraria, no com ara que hi ha una mala fi d'al·lots i no se'n surten. Algú hauria d'inventar un "gatget" per a que cada ciri replegui la seva pròpia cera i fer-lo obligatori per a totes les confraries. O això, o usar llumets elèctrics...que no són tan genuïns, però almanco no embruten. 2/2

user Preu per preu | Hace más de 8 años

A mi em sembla bé que tenguin una assegurança les confraries pel que pugui passar i que no hagi de ser l'Ajuntament qui se'n faci càrrec dels accidents que puguin ocórrer. Crec que això ha quedat solucionat. Ningú se vol carregar la Setmana Santa, prova del que dic és que ahir feren una ofrena floral al Crist de la Sang i bellament podien haver passat de fer-ho. Per a mi, no s'ha arribat al fons del problema de la cera. Vaig estar veient la processó per IB3 i em va semblar força ridícula la manera en què els escolanets treuen la cera dels ciris. Duen un nyoc enorme de cera penjat d'un pal o una cullera de fusta i intenten replegar TOTES les gotes que cauen. O bé els ciris no són de cera i són d'un altre producte que no solidifica com cal o la falta d'arena en el recorregut han creat un problema, però que EMAYA ho faci net en els dies posteriors amb aigua bullent tampoc me pareix una solució vàlida. 1/2

user A Marti | Hace más de 8 años

I quan ha anat n´Hila a inaugurar mesquides? És que lo vostro és una vertadera malaltia, de veritat que avorriu inns i tot als cadàvers.

user Beatesfalses | Hace más de 8 años

Marta: Te desitj que no peguis cap llenegada amb la cera, i que puguis gaudir de la Pasqua i de la primavera sense dur cap part de teu cos enguixat.

user Encara estau amb aixòoooo? | Hace más de 8 años

Encara estau acusant a PSIB i MËS d´anticlericals i d´apòstates? Si en realitat sou un poc cristians i voleu salvar la vostra ànima del foc etern, feis-vos el favor de no mentir tant i molt manco de calumniar a la gent, perquè és un pecat mortal molt greu.

user Marti | Hace más de 8 años

Si el alcalde Hila no quiere ir a actos religiosos me parece genial, pero que tampoco vaya a innagurar mezquitas ni a la celebración de la cabalgata de reyes (que tb es católica). A ver si tiene narices de quitar la cabalgata porque es religiosa...., lo que nos faltaba. Me pongo asi yo cuando en mi ciudad natal se organizan catalanadas de Castellers y calzotades? Auna pasturar!!! No sempre a de anar bé a tothom, respecte!!!

user Marta | Hace más de 8 años

ENHORABNA PER AQUESTA ESPECTACULAR PROCESÓ, AIXÍ COM TOCA, CIRIS DE CERA, MOLT MÉS ESPECTACULAR, TRADICIONAL Y GUAPO!!!!!

user Anda, que... | Hace más de 8 años

Hacer ver que el otro boicotea la fe y la tradicion,o sea el autoataque, es el último recurso de una candidata fracasada que no tienen nada que odrecer. Por no ofrecer, no puede ni siquiera expresarse con un discurso mínimamamente aceptable.

user felanitxer | Hace más de 8 años

Crec que dins MES la gent religiosa és una petita minoria. A Felanitx una de ses primeres mesures que varen adoptar l'any 2015 va ser que sa Corporació Municipal no assistiria a funcions religioses perque l'Estat es laic, que deu ser sa postura majoritaria dins es grup.