user JAUME | Hace más de 7 años

Comprenc l'alegria de tota l'apima de Caimari, pero anau alerta amb les eufòries. Jo no veig gens clar això de que el projecte els fassin tècncis de l'ajutnament i no l'IBISEC. Alerta després no possin pegues....i per obrir carrers nous, pensau que hi ha altres conselleries implicades que vos poden possar pegues. Ho heu mirat tot? Ja sabeu que tots els politics..."donde dije digo ahora digo diego"

user contestació tarsan | Hace más de 7 años

Veig que faltar el respecte es el teu tarsan , però tranquil que no caure tan baix jo. Crec que estas mesclant ous amb caragols, si vols el nom i Transparència crec que basta anar a l'ajuntament a demanar, el que no faran es anar a casa teva per dir-te de qui es la finca per què tu pintes poc a aquest tema, però tranquil que la informació és pública, l'únic que has de fer es anar a demanar. jajajaaja peperro?, no em facis riure no he anat ni a votar... però em fa gràcia veure radicals d'extrema esquerra com tú que xerren sense saber i que després tots el que no voten al seu super partit son corruptes jaja, per favor crec que ja som prou grans, i si vols informació crec que basta anar als plens municipals, jo no hi he anat mai per això no em queixo però si de veritat t'importen tots aquests temes allà tens la resposta.

user Tarsan | Hace más de 7 años

a mi m' expropiearen mitja finca per fer una carretera, i me donaren el que volgueran, i si no firma igual no le damos nada, digueren al meu pare amenaçant lo. Ido aqui, en lloc de posar el preu l' amic de turno, expropiat per interes general i pagat al preu que toca. pot esser que es pugui tambe canviar la finca llunyana MAL COMPRADA per els inutils municipes, per la que es preten comprar ara. cap per cap, tal vegada compensant una micona. pero 300.000 mil euros una cortada es un polvo, a no esser que aquesta finca tengui petroli . . . .¿? d' educacio si en tenc o no, aqui no te un perque de jutjar me cap peperro, i si me jutja fore coneixer me tant me fa. Que se digui es nom del propietari de sa finca, TRANSPARENCIA. Ja feren un favor els peperros fent li un parking, ¿ per recalificar terrenys ? aquestos 260 metros urbans .... ¿?¿? es poble de Caimari i foranes en van plens d' aquest preu escandalos. Ojala investiguin i les fotin a sa preso per corruptes.

user MARGALIDA | Hace más de 7 años

Bastant car aquest solar i més tenguent en compte que només son urbanitzables 260 metres cuadrats. Tot això si després no surten altres imprevists (que SEGUR que sortiran) i l'escola no es podrà construir a aquest lloc. I senyors teniu en conte que ningú mai diu la veritat, ni polítics, ni l'oposició, ni el consell, ni el govern. Tots estiren cap a ca seva. I clar, dins aquest procès de l'escola de Caimari, hi ha bastants de polítics (d'un partit i d'un altre) que hi tenen molt d'interés. Informau-vos bè,per favor.

user Xabi | Hace más de 7 años

I perque volen una escola? Els atlots aprenen mes coses bones i estan millor en es carrer, que amb aquests catalibans de l'asamblea de indocents.

user Contestació a tarsan | Hace más de 7 años

Tarsan el que et falta a tu es educació, respecte i dos dits de seny. Si el consell volgues modificar el PTM es podria fer en un solar municipal pero els partits d'esquerra estan en contra i l'unica opció que donen es la compra del solar. Així que primer informet, que tonteries en sap dir tothom, i el mes important ser educat i respectar a la gent. Que els teus fills a selva tenen una escola en condicions.

user Tarsan | Hace más de 7 años

300 mil euros una corterada de rustic en transicio ¿? venga, parlau clar. un pelotasso de tota la vida, i que se digui de qui es aquest solar. ojala les fotin a tots els corruptes dins sa presso. ja sols falta donar les obras al del nassot gros . . .

user asa | Hace más de 7 años

Y no es un poco caro este solar ?

user Sobre rústico clasificado que desastre | Hace más de 7 años

Mas cemento.

user veritat | Hace más de 7 años

Vaja hipocresia i populisme no fa vostè. No veig cap comentari ni crítica similar cap a altres partits. Els quals han vingut a visitar l'escola, s'han posat camisetes a favor al parlament, s'han fet la foto de rigor i han quedat tan "contents" SENSE FER RES MÉS PER CAIMARI. Després al Consell de Mallorca han votat en contra de la proposició de modificar el PTM, per fer l'escola de Caimari. No l'he vist a vostè ni a molts d'altres fer cap crítica d'aquests altres partits que tan sols venien a fer-se la foto de rigor i després han posat en contra de les reivindicacions del poble de Caimari. Realment el més important son els vostres fills? perquè el que veig és que tot ho dueu al caire polític... I crec que la humiliat és una cosa necessària a la societat en la qual vivim, és aquesta l'educació que doneu als vostres fills? Si realment no fos de caràcter política aquesta disputa perquè no anau als altres partits polítics que us han promès ajuda?, però mira per on! al final no han fet res.