user Aturdit | Hace 11 meses

PedroNo le setvirá a usted que no lo usa y está orgulloso de ello.

user Aturdit | Hace 11 meses

meteoroNo te gusta Menorca y su idioma. El dinero menorquín te encanta. No entiendo que a alguien con tanto odio a la cultura y gente menorquina, venga a vivir aquí. Anda que no tienes comunidades a elegir.

Angelcaído Angelcaído | Hace 11 meses

ArreletaCatalà no es SA CULTURA DE SA NOSTRA TERRA. Mes bè TOT LO CONTRARI.

Angelcaído Angelcaído | Hace 11 meses

GRACIAS GOVERN PSOE PODEMOS. Ustedes haciendo conciertos con la PRIVADA a un ALTO COSTE tenían suficiente. ASÍ NOS HAN DEJADO.

user Madame Bovary | Hace 11 meses

Els de VOX, sempre desviant l'atenció cap al català per treure quatre vots. Fins el president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears reconeix que el problema NO és el català perquè els metges tenen dos anys per treure's el títol. També falten metges a totes les comunitats llevat de Madrid, que ha fet fora un munt de metges per les retallades de n'Ayuso. O a Extremadura, que en falten 200. I també falten conductors, cuiners, etc. i no és precisament pel català, sinó per l’habitatge o perquè hi ha més inversió.

user Madame Bovary | Hace 11 meses

S'hauria de fomentar l'homologació immediata dels títols de metges paquistanesos i hindús, de gran nivell formatiu i assistencial. Si no saben castellà, no passa res, segur que saben anglès, que és més internacional. Jo crec que aviat s'acabaria amb el dèficit de personal que pateix la nostra sanitat. (De res)

user Pruneitor | Hace 11 meses

meteoroPor favor, que sea rapidito, y cierre al salir.

user Corrupción en Miami? | Hace 11 meses

El 70% de los residentes de medicina familiar valora irse de Madrid al acabar su formación en mayo La mayoría de los 218 nuevos facultativos considera que las condiciones de trabajo que ofrece la Comunidad no garantizan un futuro laboral estable en atención primaria, según una encuesta interna ELPAÍS. La falta de médicos de primaria deja a medio millón de niños sin pediatra: el 54% de ellos, en Madrid La Asociación Española de Pediatría de Atención Primaria denuncia que todas las comunidades tienen plazas sin cubrir

user Madame Bovary | Hace 11 meses

PROGRAMA PP BALEARS 3.6.1 Garantir l’atenció al públic en qualsevol de les dues llengües cooficials en funció de la llengua en la qual s’hagi dirigit el ciutadà i establir canals d’interlocució amb les distintes administracions públiques en anglès.

user Madame Bovary | Hace 11 meses

Francament, que el representant d'un col·lectiu on el 90% són dones sigui un home és una mica ridícul i incomprensible. On veis el feminisme?