user FrancescAC | Hace más de 7 años

@ Mr Tibbs. Es mateix genocidi que varen fer es castellans sobre es moros que poblaven sa major part de sa península vamos! I ara es genocidi l'estan cometent es castellans sobre es catalans amb s'assimilació forçosa que duen a terme sobre ses regions espanyoles que no tenen es castellà com a llengo pròpia. Ara i des de fa 300 anys! És un procés lent però constant.

user Pepe Lagarto de Pinarejo. | Hace más de 7 años

@Mr Tibbs.: Si un día decides presentarte a Diputado, yo personalmente, te votaré. Tienes mucha razón -toda- en cuanto a lo que dices sobre el genocidio que cometieron los catalanes sobre los isleños ibicencos en el siglo XIII, Lo que ocurre es que actualmente la población nativa es descendiente de estos barbaros invasores y no quieren recocer la masacre de sus antepasados.

user Gabriel | Hace más de 7 años

Idò si que hi ha pocavergonyes en el PSIB. Com poden defensar aquest mal educat impresentable.

user man | Hace más de 7 años

MR TIBBS. No le digas esas verdades a los catalanistas ya que la verdad les hunde el chiringuito.

user Mr Tibbs | Hace más de 7 años

Per a aquells que són tan defonsors de la llengua pròpia de les Illes Balears...Sabeu perquè ho és? Sabeu com ho va arribar a ser? Doncs perquè ara fa uns anys (segle XIII) es va cometre un genocidi ètnic i cultural contra la població que hi havia. Es va matar mitja població i es va imposar una llengua forànea (el català) sobre els supervivents que, a més a més, varen ser ser sotmesos a una assimilació forçosa (també considerat genocidi per la UN).

user Mr Tibbs | Hace más de 7 años

¿Tendría el Sr. Casanova un mal día y ahora lo exculpan? Julián Calderón, secretario general del PSOE en Sant Antoni, concejal de su Ayuntamiento y profesor del IES Quartó de Portmany fue condenado por posesión de pornografía infantil. ¿También tuvo un mal día?

user Telele | Hace más de 7 años

Me encantaría ver lo que diría el PP si un extranjero solo supiese hablar catalán y no hablase una palabra de castellano… me gustaría verlo. Que conste que estoy en contra de cualquier hooliganismo lingüístico, pero si por ellos fuese, hace tiempo que esta lengua nuestra (como la quieran llamar) estaría extinguida, especialmente en Ibiza.

user FrancescAC | Hace más de 7 años

Un te amb llimona a una cambrera estava demanant es tio. Que no li xerrava de s'evaporació dets àcids sulfúrics. És de jutjat de guàrdia que no entengui es vocabulari propi de sa seva feina després de 10 anys a s'illa. Això demostra que tot i ses queixes des forasters, no s'està fent prou per potenciar es català (o si voleu es mallorquí, es menorquí, s'eivissenc i es formenterenc.. i es pollencí i es binissalamé) en aquestes illes. Haurien d'obligar a tots es restaurants a tenir sa carta en totes ses llengos per tal que es personal s'hi familiaritzi.

user FrancescAC | Hace más de 7 años

Ja voríem quina graci vos faria a tots es forasterets castellanoparlants anar a qualsevol establiment i que sa dependenta vos digués amb un mig somriure que no vos entén . Que vos contestés amb un "què? Com?". Sense ni pronunciar es nom de sa llengo castellana en qüestió, donant per suposat que sou voltros, es nadius, es que heu de fer s'esforç per comunicar-vos amb ella dins sa vostra terra. Vergonya!

user FrancescAC | Hace más de 7 años

Tots aquests que comenten que el catalán no sirve para nada, que no sirve ni para ir a la vuelta de la esquina els haurien d'empapelar per ofenses a sa cultura pròpia.