user Lobezno | Hace 9 meses

Es que no es normal, por mucho que ahora queramos hacer ver que sí lo es, irse a las fiestas de cada pueblo. Yo en verano aprovechaba las del mío y gracias. Y bien feliz. Ahora así, es un nido de problemas, de incivismo y de pérdida de identidad.

user viejete | Hace 9 meses

juanDerechos sí, pero educación y obligaciones, no.

user viejete | Hace 9 meses

macaEstic completament d'acord.Els pares d'avui en día no se preocupen que el fills siguin un poc civilitzat. En lodels restaurants queda ben clar. Dissapte passat vas presenciá un cas molt significatiu. Esta dinant a un restaurant de Palma. Hi havía una taula de 15/20 persones i un bon grapat d'infants. Aquets jugaven per dins del local, correguent, cridant, etc. Un momento donat un cambrer pasava amb plats calents i un nin el va emvestir i ambdós se cremaren. La familia ni se n'hvía donat fin que sentiren que els altes clients se interesaren pels fet. Dos dels de la taula grossa s'aixecaren i s'enfrentaren de la mala manera al cambrer amb insults, sempentes i demés. Ni savian que havía passat. Uns quants de clients, entre ells jo, varen intentar possar pau, pero els "papaitos" també m'insultaren a mì i no me agradiren perque jo les vaig aixecar el meu bastó. Se seva reacció va esser aixecar-se ianarsen diguent que no pagarían el compte. Tenc que dir que no eran mallorquins. Com va dir Sant Tomás d'Aquino: Els fills feul-los com les voleu i estimau-los com les feu.

user pep LOPES | Hace 9 meses

a ver, a ver, estos del Bloc son los del "vulem acollir" y todo este rollo de nouvinguts, pues bien, estos son sus hijos, y espera a lo que vendrá. Basta mirar el ejemplo de Francia. Los MES nacionalistas verán una Mallorca desmallorquinizada, hij...dep,

Jose Manuel Jose Manuel | Hace 9 meses

Estan los del ex pacte para pedir nada, cuando estaban de cubatas y yo no podía ir a ver a mi madre

SouUnsCapDeFaves SouUnsCapDeFaves | Hace 9 meses

Recuerdo hace años que venían grupos buenos y de calidad, pagabas tu entrada y disfrutabas de una buena velada. Ahora vienen grupos de bajo nivel, y de killos canis, y pasa lo que pasa, que se llena de gentuza.

user Via Fora ! | Hace 9 meses

Més evidències de massificació i sobre-població en Mallorca. I segueixen fincant-nos gent a pressió !!!

user Xuric de coa negra | Hace 9 meses

juanDe distinción ilegal res de res.., desde poc després de sa primera verbena organitzada el 1925 per es club de futbol 'Es Cerol' sempre hem estat i SOM es felanitxers es que pagam tots els actes de ses verbenes i quan no era així, era perque qualque empresari s'en feia càrreg des gastos-ingressos. Altre cosa és es tema de seguretat que pot suposar una part ínfima des total des montant.

user PepTONI | Hace 9 meses

Ser FelizLo has clavado !!! Pero a "terapia", también mandaría yo a l@s Papis/Mamis....que gran parte de responsabilidad en su educación (o no educación) han tenido. DE TAL PALO...TAL "PERLITA" !!!!!

Tomeu Tomeu | Hace 9 meses

Canya carratxeta, canya i fora por!