user Ante todo. | Hace más de 7 años

Autocrítica! YO no he sido!!

user J. Mir | Hace más de 7 años

La coalició UPM ha obtingut el 25,38 % dels vots a les Illes Balears, només al País Basc i a Navarra el resultat ha estat millor, tanta catàstrofe no deu haver estat. Per tirar coets tampoc, evidentment, però només perquè s'aspirava a un millor resultat.

user Pasmado Mequedado | Hace más de 7 años

Acabo de leer que Yllanes, número uno de la coalición califica los resultados de "espléndidos " y "excelentes" pese a haber perdido 38.000 votos con respecto al 20D. Todavía hay alguien que duda que estos personajes van colocados. Es que si no no se explican las paridas que sueltan y se quedan tan anchos. Vamos, como para confiar en ellos.

user Xisco Mas | Hace más de 7 años

David Abril és la mala herba que IU ha ficat dins Més i Verger el falc puret que rega el cossiol. Un no ha fet feina mai fora de la política i l'altre és un gafe que darrerament ja diu mentides. Els progres es queixan de que al PP hi ha fill i parents i en aquest cas s'haguera pogut donar el cas de que a un dinar familiar el sogre i el gendre fossin "aforados". Ja ho val

user I un memeu envinagrat | Hace más de 7 años

I un memeu MÉS: la culpa i el dolo és tot de vosaltres! Primer per pactar amb un partit polític, Podem, que no té res a veure amb els fonaments del PSM. I,després, per mantenir a les administracions públiques a autèntics mediocres d'alts càrregues. Prou de MÉS beneitures i de MÉS beneits!

user pep | Hace más de 7 años

Jajaja...quin ridiculs!

user Demos | Hace más de 7 años

¡Claro que la culpa no es vuestra, David! ¡La culpa es nuestra porque no os votamos porque os queríamos botar!

user izquierdista indignado | Hace más de 7 años

Se estan pegando como lapas a Podemos, buscando excusas y falseando la verdad, porque es la unica forma que tienen de conseguir poder para ellos y para sus amos. Solos no son nadie, nunca lo han sido: su cara en un cartel no ha conseguido nunca votos. Van a cargarse a Podemos por cuatro sillas. Sus amos estan felices. A fin de cuentas sus puestos en el Consell y otra prebendas han tenido siempre el objeto de impedir que la izquierda real avance.

user J. Mir | Hace más de 7 años

Aquesta és l'actitud, aprendre de l'experiència, aixecar-se si es cau i continuar fent feina. La responsabilitat és compartida perque la decisió ho va ser. Podemos no está avesat a tenir revesos, és un aprenentatge difícil, però no haurien de convertir un gran resultat insuficient en una caça de bruixes, la seva interessant aportació a la política actual es pot veure esclafada per lluites esterils promogudes pels experts en trobar culpables. I sobretot, ni cas als que et volen mal.

user Angelcaído | Hace más de 7 años

Claroooo.... se equivocaron los votantes