user baixamaner | Hace 8 meses

Un partit que esta en contra de que es xerrin les llengues autoctones i va i xerra en euskera? ja ja ja el fotran fora !! Qui enten al PP? N'hi ha un que diu que el senyor Semper ha dinamitat tota la estrategia pepera contra el català, que ha fet entrar al PP en zona quantica , m'encanta la expressió, molt definitoria de lo malament que ho tenen ara els peperos i del que sempre he dit, la dreta perd mes energies lluitant per Espanya que pels espanyols, que segons la meva opinió hauria de ser lo important, els espanyols no tant Espanya.

user baixamaner | Hace 8 meses

Tant le possibilitat d'emprar catala, euskera i gallec al Congres dels Diputats, com tambe a l'Unio europea, es un torpedo a la linea de flotació dels negacionistes que diuen que el menorqui i el català son llengües diferents, no m'imagin al nostre flamant Conseller de Cultura, el senyor Pons Torres, agafant un "pinganillo" per entendre el que es va dir en català al Congres, tampoc el que va dir el ministre Finlandes a Europa tambe amb la nostra llengua . Deixaran en pau els feixistes el tema de la llengua d'una vegada o la empraran per dividir com fan sempre. ? No es un orgull sentir xerrar en menorqui o català, que son el mateix, a Europa i també a Madrid?

ruperto ruperto | Hace 8 meses

Bien per semper... Pero a lo mejor lo echan del partido...

user por dioss | Hace 8 meses

Som i seremJo m'estim més què es nostros fills aprenguin llengos o coses més utils i necessaries. Ja tenim un idioms comú què tots coneixem i què es un dels més important del món.

user Joan Pera | Hace 8 meses

En cualquier organización o partido siempre tienen al payasete de turno, en la banda organizada tienen a Semper, creo que será la segunda vez que dejará el partido por tener que lidiar con papelones como este… los suyos empiezan a desconfiar… no me extraña.

user sbugar | Hace 8 meses

Çò mès rasonable entà exercir ena politica estatau ( deputats e senadors ) , aurie d'èster dominar totes es lengües d'Espanha, en tot començar peth basc d'emplec normau ena edat de pèira e que quasi arribaue ath mediterranèu. Hay ! . Disculpad. Estoy en el Valle de Arán y aquí si o sí hay que escribir en Aranés, cosa que odian "els Barcelonins" La noticia en boga en las Cortes Generales , es un mal ejemplo de como la cultura se convierte en un mero juego político , mofándose de los ciudadanos. Puestos a ello : ¡ Viva Zapata !

user En Joan Petit | Hace 8 meses

Es bàmbol aquest va deixar es PP i amb es contectes que tenìa i mangarrufes va entrar a empreses privades.A cap d'elles va durar ni 3 mesos.Per això mort de fam va tornar i li es igual fer paperots o lo que sigui per cobrar.Lo de sa platja va ser un ridicul sideral que jo en es seu lloc m'haguès amagat davall terra.però ell ben pinxo.Això passa a ses persones que no tenen dignitat ni vergonya.

user Victor 8F | Hace 8 meses

TODAVIA NO SE HA DESHECHO EL PP DE ESTE SUJETO........ BRAVO POR LOS DE VOX, LOS UNICOS CON DIGNIDAD EN ESE ANTRO.....

user Joan | Hace 8 meses

Otro inútil como los demás

user Passarell | Hace 8 meses

RealidadAixò ho diràs tu. Jo rn sent més identificat amb un pais plural