Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 8 meses

AngelcaídoTodos los muertos franquistas en la guerra fueron enterrados y día familias colocadas con puestos de funcionarios. En cambio los muertos republicanos después de la guerra, es decir represaliados, siguen enterrados en cunetas, que a gente como usted le molesta que los busquen y les puedan dar sepultura. Sigue sin ver la diferencia entre muerto en combate y represaliado?? En serio??

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 8 meses

AngelcaídoEl cartel por supuesto que está autorizado sino no estaría allí. ¿Por quién? Por la ley

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 8 meses

AngelcaídoLos crímenes de guerra del nazismo fueron juzgados al acabar la guerra, no como en España que se amnistió a todos los franquistas... ¿Es usted capaz de ver la diferencia? O su ideología le ciega?

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 8 meses

Yo me pregunto, ¿A quien puede molestar una señal que recuerde que una construcción se hizo por esclavos republicanos? Pues eso, a los añorantes del franquismo.

user yo misma verde | Hace 8 meses

Angelcaídoporque siempre pones algunas PALABRAS en mayusculas?

user ItnaS | Hace 8 meses

MarBoschSigues sin enterarte que esta memoria histérica está hecha a la carta para la ultra extrema izquierda. La gente que no hicieron nada malo …….pobrecitos.

MarBosch MarBosch | Hace 8 meses

ItnaSEls comentaris que molts escriviu són una prova irrefutable del desconeixement del que va passar a Espanya amb els presos republicans. Com a eemple te'n donaré dos: si vas a la Cala de Sant Vicenç, arribant a mà esquerra hi ha un camí que va a la punta de ses Coves Blanques, que fou construït per presos, idò bé, just abans de començar el camí hi ha la fossa on els enterraren, mira tu si varen sobreviure. Un segon exemple molt bo és el del camp de concentració de Formentera, on moriren literalment DE FAM i eren enterrats al cementiri, molts d'ells eren peninsulars. Fixa't tu quin era el seu estat físic que unes "senyores" eivisenques visitaren el camp i just tornar a Eivissa vila anaren a veure el Bisbe per exposar-li el que havien vist i que fes alguna cosa per millorar les condicions dels presos. Poc es va fer, bé, sí, el comandament del camp es va enriquir, i molt, racionant el menjar... això m'ho contà directament un pres, en Toni Mir, del PCE; que va sobreviure i acabà que no arribava als 45 kg, en una persona de prop de 1,70 cm.

MarBosch MarBosch | Hace 8 meses

AngelcaídoA aquest que tu dius els varen investigar en temps del franquisme i els enterraren dignament, després a ells o els seus familiars els col·locaren com a funcionaris i si no hi havia plaça els ho creaven assassinant al funcionari que l'ocupava (és un fet real), també els donaren la concessió dels estancs, els donaren medalles, paguetes vitalícies a ells i als seus òrfans, els feren homenantges, els dedicaren carrers i places... i així podríem seguir. Per contra tenim és de 100 mil persones que foren assassinades per uns colpistes i estan desaparegudes, enterrades en cunetes, moltes vora les carreteres que en condicionons d'esclavatge els obligaren a fer i els seus familiars, com a molt, tenen una creditació que els reconeix com a víctimes de la repressió, i això és tot. Rspecte de si estava autoritzat, i tant, l'havia fet posar el propi Govern Balear, d'acord amb la legislació actual. Respecte del que dius de les autopistes i llocs de treball esclau europeu, et diré el que ets: un FEXISTE MENDIR, sí, perquè a Europa S?ESTUDIA a les mateixes escoles, per tant tothom ho sap, ben diferent d'Espanya on s'amaga. Ari si en vols més torna.

user ItnaS | Hace 8 meses

Estos republicanos tendrían que haber hecho muchos más, al menos ellos sobrevivieron y no como los asesinados de la segunda república.

Angelcaído Angelcaído | Hace 8 meses

MEMORIA DEMOCRATICA..... ¿Cuantos casos a INVESTIGADO de los más de 60.000 asesinados por el FRENTE POPULAR?