user por dioss | Hace 7 meses

Via Fora !No, encara patim ( i més què patirem) ses conseqüències de sa nefasta gestiò des govern progre de n' Armengol, què hs despilfarrat ses srques públiques en coses innecesàries

user por dioss | Hace 7 meses

tomVols què en 3 mesos se hagi arreglat es desastre de llistes ďespera què no han arreglat els altres en 8 snys? Domies rollos! A més, encara és ara més dificil de arreglar amb sa carència de personal què hi ha i haurà

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 7 meses

Ya empieza el PP a recortar en sanidad... Si por ellos fuera todos a la privada de sus amigos.

user Si-perro-no | Hace 7 meses

Buenos Dias....He estado usando este programa de prevención del cáncer durante diez años. Creo que es un excelente servicio. Llamo o envío un correo electrónico y al día siguiente alguien me llama y mi cita para la mamografía siempre es dentro de 2 semanas. Además, todos son muy educados y profesionales, lo que no siempre es el caso en otras unidades.

ABB ABB | Hace 7 meses

ESCLARAMUNDALo del catalán es un gran avance.Ahora bien, la Administración lleva maltratando a los médicos desde hace 30 años , desde una posición de poder al haber un exceso de los mismos , histórico. Esta situación se ha acabado.Cualquier médico europeo tiene unas condiciones laborales infinitamente mejores que aquí. Así que , si quieren tener personal , tendrán que mimarlos y gestionar el buen uso de los recursos.No todo es gratis , ni todo son derechos , no .La realidad es tozuda.

ABB ABB | Hace 7 meses

Via Fora !No ve d´ara.

user Cococolas | Hace 7 meses

ESCLARAMUNDABon dia. En es seu comentari observo diferents caires, qualcún molt acertat, però qualcún ben alluny de sa realitat. Voldria pensar que lo segón no és fet aposta. Dir-li que, des de es meu punt de vista és ben cert que hi ha una relació directa entre es nombre de visitants i sa quantitat de població necesaria per a atendre a aquestos visitants. També voldria mencionar que es sistema laboral actual facilita avui, que lo que abans era una població laboral de temporada, avui no retorni a ca seva després de sa temporada de feina. Els hi és més práctic quedar aquí; lògic. Per tant, d'acord amb vosté en que sa fábrica de turisme ja està en un punt de saturació sistèmic. És clar que aquesta fábrica ja no pot absorbir més demanda sensa simplificar es procés; i es procés no se pot simplificar; de fet se ferà cada vegada més complexe per a poder cumplir sa normativa mediambiental. Fitxat aquest aspecte, me sembla que es nombre de sanitaris permanemt que fan falta estàn en relació amb sa població productiva máxima estacional, no amb sa població de base (avui ambdós molt semblants); perque si no, tendriem que admetre que ses professións relacionades amb sa salut són també estacionals, y aixó no funcionaria per tot lo que duu aparellat. D'altre banda, me sembla poc racional haver arribat a sa percepció de que, amb so poc temps transcorregut des de es suposat inici dels canvis, ja hi hagui resultats. Pensi que, de deu pics nou, és molt més fàcil i sencill desbaratar qualsevol cosa que compondre-ho. Crec que és més raonable deixar pixar es mul i veure després d'un cicle com pinta sa cosa. Tengui amb comte que si centram es problema en sa població activa sanitaria trobarem molts de flocs i caires, i tots comten i fan un plegat, paga, promoció, vivenda, reconeixement social (els tupen), i llengo. A més s'efecte fogida se té que invertir, fa falta temps. Espero que fagi bé en benefici de tots. Salut i bon dia.

user Patriot | Hace 7 meses

Son mas importantes los salarios de los políticos, sus dietas, el despilfarro.

user tom | Hace 7 meses

Aquest govern és un desgovern. És capità i sé seva tropa, no serveixen ni per esta amagats. Tota sé seva força se lis va per s'boca. Si tanquessin vergonya i ètica se en irien a pasturar. Però això en es partits que representen són paraules desconegudes.

user Toni | Hace 7 meses

En lugar de gastarse el dinero en chorradas como la igualdad, 400 euros para videojuegos. asesores, estudios de vayaustedsaberdequé etc... podrían solucionar la sanidad, pero no, nos quieren pobres, enfermos y con miedo.