user Usuario | Hace 6 meses

Peperos; vayan decidiendo rápido, que se quedan sin presupuestos.

user Lluís | Hace 6 meses

UsuarioEs PP canyellista volia evitar que sa llengua perjudicàs ses seves expectatives electorals. I com que es seus votants són majoritàriament mallorquins, menorquins i pitiüsos que mantenen sa llengua, va reconèixer sa llengua catalana com a propia de ses Illes Balears i va aprovar sa Llei de Normalització Lingüística. No va crear un problema, el va evitar. I va continuar guanyant eleccions. En canvi, Vox vol reprendre sa castellanització franquista, suprimir ses autonomies i il·legalitzar es partits nacionalistes no espanyols. Tot això ès tòxic pes PP i no ho pot acceptar. Es pacte de Vox contra sa llengua catalana a ses Illes Balears, que va fer firmar an es PP de mala gana, va contra s'Estatut d'Autonomia, sa Llei de Normalització Lingüística i sa Llei de Funció Pública. Ès inviable. Es PP no el podrà complir i Vox haurà de decidir què fa. Pot esser que PP i Vox no repetesquin Govern per culpa de Vox i ses seves obsessions contra sa nostra llengua. De moment, Vox impedeix que es PP pugui formar govern a Espanya, perque arruixa es nacionalistes catalans i bascs que podrien pactar amb es PP però de cap manera amb Vox, que els voldria il·legalitzar.

user Lluís | Hace 6 meses

ca de bouLa t'han robada a tu, que escrius en foraster. A mi no la m'han poguda robar!

user Lluís | Hace 6 meses

Loly GarciaAbans des franquisme encara era més senzill: s'immensa majoria de mallorquins parlaven mallorquí i res pus, perque ni tan sols anaven a escola i s'Estat no tenia manera de casetellanitzar-los. No hi havia polèmica perque no n'hi podia haver. A partir des moment que s'Estat aplica una castellanització escolar massiva i fomenta s'arribada massiva d'immigrants castellanoparlants, ha sembrat sa llavor de sa confrontació per mor de sa llengua. L'ha sembrada s'Estat, no es mallorquins ni es forasters, que n'hem estat ses víctimes.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 6 meses

ToniLea el estatuto de autonomía

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 6 meses

Dicen las derechas que el gobierno central no va a tener gobernabilidad porque está formado por muchos partidos... Pues aquí solo lo forman dos partidos PP y Vox y no hay ni una semana de paz... 😂😂😂

user Toni | Hace 6 meses

Basta de imposiciones con el catalán. Arruix. Som mallorquíns no catalans.

user Usuario | Hace 6 meses

El pp cañellista fue el que empezó creando un problema con la imposición del catalán, donde no lo había. Ahora, han de cumplir lo que prometieron y firmaron en el acuerdo de gobierno, pero quieren seguir jugando al cañellismo y la ambigüedad. Lo del dinero es una excusa, ya que no hay mejor dinero que el empleado en educación, y si se han gastado muchos millones en imponer el catalán, basta con que se gaste la cuarta parte de este dinero en la libertad de elección de lengua. No tomen más el pelo a los votantes, ni piensen que les pueden engañar de manera continua. Si siguen incumpliendo, como hicieron en legislaturas anteriores, esta vez tampoco repetirán gobierno.

user Antonio Bibiloni | Hace 6 meses

DEJEN EL CATALAN DE UNA VEZ ESTO YA CANSA, Y PÓNGANSE A TRABAJAR PARA EL CIUDADANO, EL CATALAN NO DA DE COMER A NADIE!¡¡¡¡!!!!¡!!!¡ cada día lo mismo, que hablen como quieran como si no quieren hablar PISOS TRABAJO Y SEGURIDAD EN LAS CALLES, no digo lo que pienso del catalán porque no me lo publicaran me tienen muy censurado últimamente.

Som i Serem Som i Serem | Hace 6 meses

El govern de na Prohens és ilegal, és un cop d'estat contra les institucions autonòmiques