user lol | Hace más de 7 años

Enhorabona i endavant!! Molta sort!!

user Arnau | Hace más de 7 años

A nadie le importa

user Espirafocs | Hace más de 7 años

Venuts i renegats, adoctrinar nins desde ben petits talment fan es moros a ses escoles amb es coràn, encara queden foners amb sos collons ben possats, no es en tomeu tot sol no, vol dir sa nostra llengo es sa catalana però ells vengueren a l´any 1995 a robarmos més de 600 paraules propies de ses nostres illes per allistarles an es seu pudent diccionari estibat de castellanismes i galicismes, trist i poc de veure, au a porgar fum !!!

user Pep de Son Carabassa | Hace más de 7 años

Bé Tomeu, quin espectacle que mos dones! Llegir-te fa passar sa ressaca d'una manera més divertida, la resta de lectors no li eu de dir res a nen Tomeu, simplement és un geni de ses lletres, disfrutau ara que el tenim per aquesta pàgina. És una espècie endèmica de Mallorca, es seu hàbitat natural son aquests tipus de publicacions, disfrutau-lo!! Tomeu, quan posis es teu nom i llinatges, noltros també posarem es nostros, farem lo que tu fagis Rei, te convid a venir a Son Carabassa en voler!

user Artanenc | Hace más de 7 años

Tomeu, ets un gran defensor de no se massa be que, lo primer que haurieu de fer es quatre gonelles antimallorquins es, posar-vos d'acord i escriure tots de sa mateixa manera, si no, malament anau si cada un escriu lo que li surt de sa bolla, i sobretot, procurar que quan aneu a veur es vostros quefes, a sa primera que badeu sa boca, no vos etzibin un bon " hablame en cristiano", i per cert a Artà, sempre en Català i per suposat amb s'Obra Cultural Balear sempre, de sirculos, siudadanos i gunellum, ben poquet aqui.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Ase, 'Poreu devallá de s'ase que já hey heu colcat massa.' Axò ês un'altre dita mallorquina. Àn es catalanistes se vos han acabat es días que veníeu aquí à predicá y tuthom deya amén. Y dues coses més cuand, En Jaume I và vení à Mallorca, Cataluñá coma tal no existía y es catalá tampoch. Y antes d'insultermê, qu'ês lo que soleu fé es catalanistes cuand se vos recorda axò, m'agradaría que me citacis colque mapa des sigle XII avón hey surti dibuxada Cataluña, y tampoch estaría malement que me citacis colque autó des sigle XII que reconegui qu'escriu en catalá.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Artarenc, À Artá já molts d'añs que sa OCB hey fá feyna. À ne questes altures no fá falta repetí qu'ês lo que cerquen es catalanistes de sa OCB. Totes aquestes publicacions qu'están à s'òrbita de sa OCB, son ets òrgues propaguendistichs des catalanisme que predicá aquesta organisació catalanista. Sa seua funció ês catalanisá Ses Baleás y per axò primé han de borrá totes ses nostres señes d'identidad, tant mallorquines com baleás com españoles y sustituirlês per lo que mana sa doctrina catalanista.

user Ase | Hace más de 7 años

"Tomeu, tot lo que caga s'ase és teu". Bona dita mallorquina per a reflexar el teu discurs analfabet. Els qui se carreguen sa nostra llengua no són els catalans, són certa gent de sa Península que no li surt de ses pilotes aprendre aquesta llengua tan guapa, que mira per on la vam portar els catalans fa 800 anys. T'agradi o no, això és així. I si no t'agrada, t'aguantes, perdedor. Els gonelles sou uns losers i ho sabeu.

user Artanenc | Hace más de 7 años

Madó Maria, l'has clavada, nina, chapeau!, es gonelles i botiflers son això, quatre rates amb auto odi de ser mallorquins i que estan descol.locats, salut i bon estiu.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Madò María, Jò contra es catalans no tench absolutament rês. Aquí s'única qu'embuye troca ets tú. Una cosa son es catalans, que com já t'he dit no tench absolutament rês contra ells, però que vols qu'et digui, jò som mallorquí y no vuy sê catalá. Y un'altre cosa molt distinta son es catalanistes que venen aquí à predicá es catalanisme y à convertirmós en catalans. Sa manera de xerrá refleja sa manera de pensá, que no ês rês pús que sa personalidad de cadescú. Lo que fán es catalanistes ês vení aquí à canviarmós sa nostra manera de xerrá, que ês es reflejo de sa nostra idiosincrasí y en definitiva de sa nostra personalidad. Y per aquí jò si que no hey pás.