user Usuario | Hace 4 meses

IllencSe equivoca,. Las victimas de los bombardeos republicanos sobre civiles en mallorca, todavía están esperando a ser reconocidas y homenajeadas.

Mr. Bean Mr. Bean | Hace 4 meses

Ya está bien de tanto lloriqueo.

user Toñitos | Hace 4 meses

CococolasChapeau!!! I grasis per el seu comentari.

user Bon día!!! | Hace 4 meses

Qué tostón!!!

user Quasimodo. | Hace 4 meses

Hace 87 años estábamos en guerra. Ahora resulta que a los muertos en guerra se les considera asesinatos.

user Illenc | Hace 4 meses

Per a alguns dels comentaristes: efectivament totes les víctimes són igualment mereixedores de record. El que passa és que les víctimes produïdes per la República porten 80 anys sent recordades i homenatjades, mentres que les víctimes del franquisme jauen per les cunetes sense que els seus parents les hagin pogut recuperar ni saber sols on están els seus ossos. Intentar equiparar aquestes dues realitats és simplement vergonyós.

user Cococolas | Hace 4 meses

Hola. Es meu padrí feia feina un establiment de sa Porta de Sant Antoni des de mosset fins que se va jubilar. Ell me va contar com va esser lo des bombeig de sa gerreria. Ho va viure de ben aprop. Sempre va dir que ell hagués entés que s'hagués bombardejat es polvorí o Regana, pero no va entendre mai que els que se definien com els "bons" tirassin bombes damunt ses cases de sa gent. "No devien esser tant bons", deia ell. Es curios que els primers comentaris a sa noticia, tots tenen 15 valoracions negatives, cada vegada 15, repetitivament. Infereixo que hi ha persones s'estimen més repondre visceralment que reflexivament, o bé que són persones teledirigides per una especie de religió. Jo no puc donar credibilitat a ningú que no sigui capaç de reflexionar els fets; i si els "seus" feren desastres i abominacions com ses des band contrari que ho vulguin tapar o fer es suec. Fa falta i formrse i capcitat d'autocrítica. Això de sa guerra civil només s'arreglarà si tots posen totes ses cartes damunt sa taula i cap per amunt, sensa embulls, sensa mengarrufes. Però me semblat que no serà així. Darrerament he vist a s'esquerra amb sa mateixa actitut que tenien els feixistes: "La fi justififica els mitjans". ... I això no sera mai així, només és es mecanisme per a justificar qualsevol atricitat. Sa autèntica veritat és que foren criminals tots abans de sa guerra, durant sa guerra, i després de sa guerra (els qui varen poder). Així que res de negatius als qui conten que es band republicà va bombetjar sa població civil de Palma, perque ho feren, i ta t que ho feren. Si no feren un Guernica, va esser perque no tenien sa capacitat técnica per a d'ur-ho a terme. Ni més ni plus.

user Mediterranean | Hace 4 meses

Dolores, sí, especialment els assassinats pel feixisme monstruós.

user Mediterranean | Hace 4 meses

(*) "Grans dones", volia escriure. Les Roges del Molinar: · Catalina Flaquer Pascual · Antònia Pascual Flaquer · Maria Pascual Flaquer · Belarmina González Rodríguez · Aurora Picornell Femenies

Dolores Dolores | Hace 4 meses

Tod@s tienen derecho a saber donde están enterrad@s sus familiares.