user mallorqui d´arrel | Hace 3 meses

I alguns inutils de s´ultradreta dient que no hi ha canvi climatic. Ni plou i cada vegada fa més calor i menys fred

user Rafel | Hace 3 meses

Resumiendo: hará bastante viento lloverá muy poco, de nevar, vamos, eso ya forma parte del pasado muy pasado y el veranito "dels collons" a la vuelta de la esquina que nos traerá a todos esos turistas depredadores. El clima de aquí está totalmente acorde a la calidad de vida de aquí, sin duda vamos por el buen camino.

user 1992 | Hace 3 meses

JBMMe sab greu, crec no m'he explicat bé amb lo que volia dir. Compartesc i estic totalment d'acord amb es punt de vista de que mos esteim carregant ecosistemes i fent desapereixer espècies, a passos agigantats. Lo que no hem de fer, és deixar que governs, ja siguin occidentals o orientals mos facin sentir responsables i culpables (a noltros, ciutadans, siguem occidentals o orientals) de tot lo que està passant. Mentres, aquests governs fan negoci amb multinacionals, ja que fan ulls grossos amb ses activitats d'aquestes grans empreses. Governs i multinacionals tenen poder per revertir aquest canvi i prendre mesures dràstiques aplicables a ses seves activitats. Un altre exemple que estam vivint a nivell europeu. Sa crisi agrària. És molt irònic com agricultors europeus han de passar estrictes controls per poder vendre és seu producte a un preu ridícul, que llavors serà venut a preu d'or. Tenguent producte local, aquest governs preferiexen dur producte de s'altra punta del món, sense passar cap control. Anteriorment, ha citat sa NASA per consultar dades. Res més irònic que NASA faciliti dades de medi ambient quan es principal causant de basura espacial i de gran part de contaminació mundial degut a ses seves activitats. En definitiva, estigui tranquil, ja que no és causant de que el món estigui com està. Quin té poder per canviar sa situació, és es vetader culpable i responsable de permetre que això passi. Tenen solucions i les podrien aplicar perfectament, però, és més fàcil dir-li i convencer-lo de que vosté o jo som culpables d'estar com esteim. Bones tardes tengui.

Toni2 Toni2 | Hace 3 meses

JBMMira aixó que dius ès el Credo. Hi ha refredement global, el pas o estret entre Islandia i Groenlandia se està gelant i de aquí a unas dècadas serà possible anar a peu de Islandia a Groenlandia per estar unidas per el gel. Referent an el CO2, també se està reduint, i està a 395 ppm a la atmosfera, i quant se arribi a 350 ppm, las plantas se comenceran a morir per falta de aliment. L'objectiu dels globalistas ès arribar a nivells de 350 ppm de CO2, per matar lo màxim possible de fam a la gent. Els nivells actuals de presencia tan baixos de CO2, estan estressant las plantas. An els hivernadors se instrodueix CO2 per alimentar las plantas.

JBM JBM | Hace 3 meses

1992Hola.No se puede estar de acuerdo en todo.Pero efectivamente sigo afirmando, que somos los responsables, con nuestras actividades diarias, del Cambio Climático, calentamiento global, de la extinción de especies, y destrucción de ecosistemas., eso más que evidente, es real, y está basado en estudios científicos.Puedes entrar en IPCC o en la página oficial de la NASA, signos vitales.Yo no me lo invento, está constatado por la ciencia.Otra cosa, es no quererlo ver, porque está en juego, nuestro modo, modelo de vida, nuestras comodidades, que están destrozando literalmente el planeta.No tiene la misma reposabilidad, los aproximadamente 3.000 millones de habitantes que carecen de lo esencial, agua potable, alimentos, necesidades básicas, que contaminan, muy poco, que la sociedad industrial.Me hablan de China, que al fin y al cabo es un país, con base comunista, hipercapitalista, y qué es la nación más contaminantes y que emite más Co2 a la atmósfera, pero¿Quienes demandan los productos que China fabrica?Fundamentalmente los países occidentales, llevando la producción, a estados del este de Asia.

Toni2 Toni2 | Hace 3 meses

Ho tenen tot control·lat, hi ha un círcol, entre Atlas, Grècia, Ukraina, Polònia del Est, paral·lels més allà de 54/55º N. i Atlàntic, totas aquesta àrea està calentada de forma artificial, i no hi ha manera que els fronts de plujas del Atlàntic (Açores) puguin entrar. El radar del Puig Major ès una unitat que no permet rompre el front artificial, i perjudica el redol de més de 400 km de ràdio la pluja. Se necessita sembrar de organitas un cinturó de entre 40 i 200 metros del radar, però no permetran que se apropin tant an el radar.

user Mallorquí de Mallorca | Hace 3 meses

Ja tremol ...

user Joanot Colom | Hace 3 meses

JBMTropicalizando de moment, desertificant properament.

Xus Xus | Hace 3 meses

Ya no sé si es verdad lo que dicen de tantas marcas entrecruzadas que dejan los aviones en el cielo. Que pase un avión cada varios minutos vale pero tantos en tan poco espacio de tiempo da que pensar.

user 1992 | Hace 3 meses

JBMAnava molt bé, i esteia 100% d'acord amb el que deia, fins que he llegit que es responsables de lo que està passant, som sa societat occidental. Li diré uns arguments, per exemple, quin impacte té vosté per exemple que no pugui entrar a una ciutat amb un cotxe diesel? Cap nin un. Mos venen que noltros som es causant d'aquest canvi, per conduir cotxos diesel o benzina. Es plàstic que hi ha a n'es oceans, provene de 10 rius del món que estan situats a India i Xina.