user Dr.Offensor | Hace 2 meses

Mallorquin tontoPerdona? He dit alguna mentida? Però si a Santa Maria és de domini públiv. Les associacions obreres d’esquerres aconseguiren amb molt d’esforç, comprar immobles o finques per dur endavant les seves activitats, com ara Sa Voltadora a Santa Maria, propietat del PSOE, no del poble de Santa Maria. Tot aquest patrimoni fou incautat en base a decret del govern de Burgos de setembre de 1936, al mateix temps que els declaraven fora de la llei. Tot el patrimoni robat passà a formar part del Sindicato Vertical, que quan va desaparèixer fou repartit amb els sindicats obrers, si es podia demostrar la seva titularitat, com ara el cas de Santa Maria. Insultar és gràtis, llegir també…com fer el ridícul.

user M R | Hace 2 meses

Mientras los que lleven la gestión de la venta no sean Koldo, Abalos y Armengol. No veo al PSOE rebajando un € para los intereses del municipio.

user Mallorquin tonto | Hace 2 meses

Dr.OffensorTe escondes Dr. Offensor, solo pretendes crear "Kaos" como Colau. Medias verdades, palabras como "santamirers d'esquerra", atacar a los que no son de tu "supuesto color" ... con gente como tu no queremos nada.

@raña! @raña! | Hace 2 meses

Jaume PataumeNoo! Español tampoco. Partido solo

user Dr.Offensor | Hace 2 meses

Qué diu el representant del PP que el solar de “Sa Voltadora” “ya lo pagaron nuestros abuelos”. Segurament “sus abuelos” eren dels còmplices o directament dels que van expropiar per la força “Sa Voltadora” a tots els SantaMariers d’esquerres. Si de cas, fou finançat pels membres i simpatitzants de l’esquerra i el moviment obrer d’esquerres locals, com les Cases del Poble que foren ocupades pels feixistes i venudes després a particulars. A les escriptures queda ben clar que els comprador ho fan en nom de l’agrupació local del PSOE. Igual els del PP, no els agrada llegir.

user Rotget | Hace 2 meses

No, amics del PP, no els va comprar una indeterminada "gent del poble". Les va comprar Bartomeu Horrach i dues persones més, en nom i representació de l'Agrupació Socialista de Santa Maria. Em sembla molt bé demanar al PSOE que regali els terrenys, però si -com sembla molt probable- vol fer valer els seus legítims drets de propietat, em sembla just i encertat que es comprin els terrenys. En canvi la vostra actitud és hipòcrita i falsa, perquè el que voleu, i per això posau traves, és que no es recuperin aquests terrenys en benefici del poble.

Jaume Pataume Jaume Pataume | Hace 2 meses

Partido sí y Español també, pero Socialista y Obrero...

user Dr.Offensor | Hace 2 meses

Qué diu el representant del PP que el solar de “Sa Voltadora” “ya lo pagaron nuestros abuelos”. Segurament “sus abuelos” eren dels còmplices o directament dels que van expropiar per la força “Sa Voltadora” a tots els SantaMariers d’esquerres. Si de cas, fou finançat pels membres i simpatitzants de l’esquerra i el moviment obrer d’esquerres locals, com les Cases del Poble que foren ocupades pels feixistes i venudes després a particulars.

user Toñitos | Hace 2 meses

¿350.000 €? Yo creo que eso es una pasada, no creo que sea así. Estoy convencido de que el PSOE lo dejará más barato para el pueblo, porque la gente progresista no especula. Eso lo hacen los malditos capitalistas. Quizá hasta lo regale.

user Miquel | Hace 2 meses

En el puerto de Andratx el PP compró el teatro ORPA a la Iglesia que los porteños habían pagado y regalado a la Iglesia . La doble vara de medir del PP. Esto si que fue un escándalo