user Pepet | Hace un mes

Quan esteia tot enllestit,Madridz/PP,va denegar els fons/doblers,i ara veniu a fer comedia,perquè al goverbs i són els altres,saveu vlm s'escriu vergonya,vergüenza?.

user MallorcaPere | Hace 2 meses

Estau fent es ridícul.

user MARIETA DE L'ULL VIU | Hace 2 meses

La lluita per a la història del tren a Llevant és lloable.... Però el trajecte del seu pas per Manacor és temible. Si no es canvia el seu traçat projectat destroçarà una àrea de lleure i esportiva per als ciutadans de Manacor que no troben cap més espai adient dins la localitat... A més a més, queda per definir el que passarà en la situació dels ciutadans afectats pel pas d'un tren "turístic" que de cop i volta afecta la seva vida quotidiana -estructura física de la seva vivenda, renous ambientals, incomunicació de la resta de la ciutat, perill circulatori i molts d'altres-... S'hauria de definir un nou traçat que tengués en compte les necessitats dels ciutadans de Manacor residents en aquesta área, a partir d'un consens de totes les forces polítiques.

Som i Serem Som i Serem | Hace 2 meses

Joan PerePassant per Inca si vols anar a Palma, sí, però és que hi ha vida més enllà de la via cintura encara que els llomguets no ho entengeu. De Capdepera a costa cotesa hi ha 50.000 places hoteleres (que hem de reduir) i residents (encara que no contin per res)

YO OTRA VEZ YO OTRA VEZ | Hace 2 meses

Ma parece muy bien, y que se pueda comentar cualquier artículo también. Lo que no me gusta es cuando algún artículo se refiere algún tema relacionado con lo mu sul man ya no se puede opinar. Es así como se sabe lo piensa un pueblo, con libertad de expresión 😡😡😡

user Usuario | Hace 2 meses

El pp lo que tendría que haber hecho es no haberse cargado el tranvía, cuando ya estaba todo listo. Han dejado a palma como la única ciudad importante de España sin tranvía, siendo que carecemos de un metro susceptible de ser llamado como tal.

user ESCLARAMUNDA | Hace 2 meses

Però si varen ser ells qui ho varen aturar, quin cinisme. Alerta que si ho fan serà un tren turístic per el seus amics hotelers.

user Joan Pere | Hace 2 meses

Jo abans ampliaria es metro a Palma, ja que hi viu el 50% de la població Balear. Un tren per arribar a Artà passant per Inca de torba massa com per competir amb la carretera.

user Virot | Hace 2 meses

Me parece recordar que en las últimas elecciones autonómicas el PP aseguraba que no se reabriría la línea Manacor-Artá, que de hecho es económicamente inviable, pero por lo visto ahora han reconsiderado su postura... A quién me recuerdan ?

Som i Serem Som i Serem | Hace 2 meses

gamberroTu no vas pel llevant se veu, cala millor, sa coma (cotesa's land), canyamel, cala ratjada, cala agulla.. vessa de guiris