user AC74 | Hace un mes

És ben hora de canviar el xip i veure que a les illes només es pot creixer en qualitat de vida pels residents i això no passa per més turistes si no per manco i de més qualitat!!!

Cock&Roi Cock&Roi | Hace un mes

Menudo tongo, si no comparas los mismos espacios temporales ya me dirás. Es como decir que ha nevado en verano porque cuentas desde febrero.

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

Quan a l'estiu faci tanta calor que ningú vulgui venir, que farem? És hora de reduir turisme i apostar fort per la natura. Menys turisme, més qualitat, però per tenir qualitat no podem tenir saturació. Podem començar a tomar hotels de primera línea que impedeixen la regeneració dunar, podríem salvar les platges per lo manco

user Becerro de Oro | Hace un mes

Una buena noticia. Magnifica noticia. No se trata de estar contra el turismo. Si no todo lo contrario, protegerlo hacia la calidad y evitar la masificación y la sobrepoblación, que destruye el negocio.

Rafael Rafael | Hace un mes

Creo recordar alguna noticia en la que se dice que sí se reciben más turistas fuera de temporada. Prefiero que repartan por todo el año. Desestacionalización. Y creo que la gente que vive directamente del turismo, también lo prefiere.

user Jac mallorquí | Hace un mes

Jajaja això no s' ho creu ni es que ho ha escrit, ni es que li ha dit que ho escrigués. Dues demostracions ràpides: Fa 20 anys no hi havia ni la meitat de ciclistes que de cada pic més prest mos embossen ses carreteres. Fa 20 anys no hi havia ni la meitat d'alemanys que mos construeixen sa seva casorra a fora-vila aprofitant que cobren molt més que noltros, i la tenen per venir-hi de vacances, caps de setmana O llogar-la a compatriotes. Aquests també són turistes! No són mallorquíns!

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

Antonio BibiloniNo somos antituristas, somos antichusma.

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

Es fácil, si no te puedes bañar en la playa o tirarte de un balcón no viene ni Dios.

user perrymason | Hace un mes

Normal, la gente no se pilla vacaciones para venir a unas islas que tienen un mar frio en invierno. No queremos entender que nuestro gran atractivo es el Mediterráneo y en invierno no es para todos.

user ESCLARAMUNDA | Hace un mes

Quina obsesió, en bastar basta i els residents també necessitam un respiro. Llavors ens queixam de saturació a les carreteres i manca d'habitatge i perquè pensau que passa? I tota sa gent que ve a fer feina pensant que això és l' Havana que passa amb ells després? necessiten cases, metges, escoles i ja no donam per més.Turisme només el necessari per mantenir l'equilibri.