Alfa 7 Alfa 7 | Hace un mes

WastelandLa izquierda saca a Franco cuando no tiene otra cosa y a mí personalmente Franco me importa un pimiento yo vivo hoy y ahora

MarBosch MarBosch | Hace un mes

AngelcaídoA Mallorca de personatges com tu en deim "curt de gambals", perquè si llegeixes un poc (no crec que t'arribi la neurona per a molt) sabràs que als morts golpistes, alguns d'ells vertaders psicòpates assassins com el Conde Rossi (ni era comte ni res, Arconovaldo Buonacorsi) o el mateix Queipo de Llano que recomanava violar i assassinar (fou qui ordena assassinar en Lorca) o en Juan Yagüe que va omplir la plaça de bous de persones a Badajoz i després els ametrallaren (hi havia gent de totes les edats) els dedicaren carrers i places i robaren a mans plenes tot el que pogueren i més. I als de nivell més "baix" els donaren pagues (de vídues i orfes) o inclús els nomanaren funcionaris o els posaren un estanc o moltes altes "bonoficacions"... Ara calla un poc i aprèn a tenir respecte per les persones.

MarBosch MarBosch | Hace un mes

JuanjoNo sembles gaire "espavilat", perquè és evident que no podem conèixer a quasi ningú per un motiu: han passat 80 anys i molta gent ha mort. Però per informar-te pots llegir "los grandes cementerios bajo la Luna" de en George Bernanos, una persona de dretes molt reconeguda. O pots recórrer a autors com Álgel Viñas i Paul Preston Tenc la sensació que no llegeixes gaire pots mirar la sèrie poble a poble que fa uns anys es va veure per IB3. I repetesc, informa't, perquè hi ha una dita: "val més semblar beneit i tenir la boca tancada que no obrir-la i confirmar-ho".

Malone Stockton Malone Stockton | Hace un mes

Som i SeremSom i serem espanyols,deixa ja de escriure dois per favor,que fas vergonya 🤣🤣🤣🤣🤣

user Nin | Hace un mes

Memoria selectiva

user Ok1 | Hace un mes

N tienen vergüenza, como si en el otro bando no hubiesen viudas de la guerra civil..., son cosas del nuevo régimen, el Régimen sanchista.

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

JuanjoMés dels que m'agradaria, per què vos molesta que tenguin un enterrament digne?

user Juanjo | Hace un mes

Som i SeremConéixes molts que varen sofrir sa repressió?? Deixau de dir dois i viviu sense tant d'odi

user Juanjo | Hace un mes

WastelandSigue viviendo del pasado que es muy útil. Según Sánchez,sobre ETA hay que pasar página...porqué no hace lo mismo con Franco??

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

MarcosTots els morts de paracuellos foren enterrats amb honors i les seves famílies compensades econòmicament