user Antoni V | Hace más de 7 años

@Intoxicadors Si el conseller de turisme no té res a veure amb el trànsit de milers de turistes per Mallorca, anam malament. Jo, d'un polític del PP, no esper res. Com a votant econacionalista, esper bastant més del conseller. No llegir titulars on "encara tenim marge per rebre més turistes". Tot depèn de si s'és o no autocrític. Crec que a un conseller de turisme econacionalista li hauria de caure la cara de vergonya davant aquesta situació. El batle de Santanyí, ni hi és ni se l'espera. D'altra banda, als habitants, se'ns fan desperfectes per causa indirecta. Si ho vols entendre, segur que ho pots fer. Si no, quan un autobús de turistes et tomi la balconada al centre de s'Alqueria, pentura ho fas. De tota manera, si vols donar lliçons gramatico-lingüístiques, millor sense errades. Estaria bé una mica de sentit crític.

user Intoxicadors | Hace más de 7 años

@Antoni V Sense intenció de modificar el fil de la notícia, me pot explicar què té a veure el Conseller de Turisme o els polítics eco-nacionalistes amb els problemes urbanístics i de circulació que pateix S'Alqueria Blanca i Santanyí en general des de fa anys? el batle no té res a dir? De pas també nos pot pot explicar com se poden causar "desperfectes als habitants"? què som, droides? o rentadores amb cames?

user Joan V | Hace más de 7 años

Vista la situació a la que s'està arribant, de immovilitat i passivitat per part de l'ajuntament i altres organismes es bien hora que el poble de s'Alqueria Blanca es comenci a despertar i prengui mesures mes efectives per conseguir tot alló a lo que dret i que les millores urbanístiques i circulatoris no es facin sols a Santanyí. Basta de declaracions de intencions, volem lo que ens pertoque,

user Toni | Hace más de 7 años

No se pot viure així.....embossos renous.......

user Manuela | Hace más de 7 años

Vergonzoso!!!!

user Y asi vamos | Hace más de 7 años

Y luego otra ronda, y otra y otra, Que patéticos.

user F | Hace más de 7 años

¿Esto es una noticia? ¿O un pago de favores a los políticos que quieren llevarse una comisión de una supuesta obra pública "muy necesaria"??

user Miquel | Hace más de 7 años

L'Ayuntament de Santanyi diu que està preocupadissim pel gran problema de trafic de S'Alqueria Blanca. Menys preocupació que ja portam anys aixi, més acció d'una vegada! Prou! Ens hem de aixecar tots els veins i provocar un canvi.

user Mònica | Hace más de 7 años

Es perillós i vergonyós . Hi ha un balcó que ha caigut parcialment, no hi ha ni un semàfor, els cotxes no van a la velocitat recomanada i a sobre les aceres son tan estretes que la gent gran, amb discapacitats o amb infants té dificultats per desplaçarse. Quants d´accidents fan falta perque els politics ho considerin ?

user Ruben | Hace más de 7 años

Se trata de que los niños, los míos, los tuyos, los de todos, puedan jugar en una plaza que ahora NO es plaza. Es un bien necesario para todos. Aceptar esta realidad no significa negar otras.