user Jo | Hace más de 7 años

@fotutsibanyuts Tú si que en saps poc de lo que hi ha Per molt de voluntari que siguis

user Angelcaído | Hace más de 7 años

¿Que se a hecho de las medidas prometidas por los que Gobiernan para beneficiar a los que mas lo necesitan? NADA

user Jaume | Hace más de 7 años

per cada família de son banya que coloquin moltes d'altres, que sí s'han guanyat el que tenen, estaràn sentenciades de per vida. Ha de ser impossible poder conviure, com a persones normals, amb gent així.

user C | Hace más de 7 años

Pedir, pedir, pedir y volver a pedir y a pedir y pedir....... Intentar progresar independientemente formandose y/o trabajando ni hablamos no?

user biel | Hace más de 7 años

Molt de xerrar d'integraciò, de noves politiques, de que tots som gairebé com germans... i el primer foten al carrer a gent per xenofobia racista... "Per voltros no en tenim de viviendes....Això si, amb molta de educaciò.

user @fotutsibanyuts | Hace más de 7 años

Hola, tú xerres d'integració i empatia? Et contaré la meva història: som fil d'una família peninsular, d'aquelles que varen emigrar els anys 60 per poder donar menjar als seus fills. Els meus pares, quasi sense saber escriure ( eren del medi rural) varen treballar tota la seva vida en feines sense qualificació, però han sortit endavant. Tenien tots els números per sortir una d'aquelles famílies desarrelats, però l'esforç, les ganes d'integració, l'orgull i l'amor per la meva terra adoptiva han fet que poc a poc sigui un més d'aquesta illa. He treballat, estudiat , format una família i he pogut donar als meus fills coses que els meus pares no van poder donar-me per manca de doblers. No hi ha res de franc, t'ho asegur, tot el que tenc ( i no me referesc a riquesa material) ha costat i n'estic orgullós d'això. El que no es pot fer es esperar, assegut, a que et resolguin els problemes, cosa que fan aquestes famílies de Son Banya. Al manco, que ho demostrin amb fets. Salut.

user Fotuts i Banyuts | Hace más de 7 años

@tarongesnabel Te veig molt segur en la teva afirmació, això vol dir que coneixes molt be Son Banya i la gent que hi viu... El que demostres és que no saps res. Pas olímpicament de contar-te les meves experiències personals o les d'alguns educadors voluntaris que han fet feina amb famílies que viuen o han viscut allà. Informa't una mica perquè no saps res.

user tarongesnabel | Hace más de 7 años

@Fotuts i Banyuts: no t'ho creus ni tu ses tonteries que dius.

user Jo mateixa | Hace más de 7 años

Alguien les debería decir a estas personas que para adquirir una vivienda hay que trabajar, Cort debería empezar por ahí. Por favor, que no los muevan de donde están

user al de abajo | Hace más de 7 años

Llévatelos a tu casa, integrador.