user Pepe García | Hace más de 7 años

"LLuis" no excuso res només mostro l'absurd de les vostres mentides. Transparència tota; pots revisar el nostre bloc Urxella on vam ser els únics en publicar tota la informació que s'ens va facilitar des de l'Ajuntament; valoració econòmica i informes de l'arquitecte ( http://alternativa.balearweb.net/post/121712), quan ja vam demanar reconsiderar la compra del Capitol. La compra es va votar en un ple obert amb secretària, interventor i informes pertinents, no record haver-te vist al públic per cert. I la decisió la va prendre tota la nostra assemblea com sempre. Aquest una vegada més són fets objectius expressats per una persona que t'agradi o no, s'equivoqui o no dona la cara, no com altres... Ja dic de covards fulleros a internet anam sobrats.

user Lluis | Hace más de 7 años

Pepillo no te excuses en lo que votaron los demas para justificar tu falta de transparencia. Donde estuvo la participacion ciudadana que tanto reclamais en otras ocasiones votando con nocturnidad y alevosia una operacion que enriquecio a unos pocos y empobrecio al pueblo llano? Pedisteis la opinion a alguien a parte de las partes interesadas en la operacion de vuestro propio partido?

user Pepe García | Hace más de 7 años

Mentir des de l'anonimat i sense aportar dades concretes i objectives és prou fàcil i és clar que de covards a internet anam sobrats. Objectivament en aquest moment la única il·legalitat demostrada d'aquesta compra és la condonació de la plusvàlua i no és un tema poc important ni demagògic, és una realitat tangible i a més l'únic que de moment es va fer segur d'amagat. La compra del Capitol es va realitzar per unanimitat; 17 regidors de 7 partits diferents, ni més ni manco, tots corruptes, tots relacionats amb la propietat? Agradi o no agradi la compra del Capitol es va fonamentar en els informes tècnics que va realitzar Jaume Carbonero (que per cert vam ser els únics en publicar) , si hi ha alguna cosa més ja el dirà fiscalia.

user Ignasi | Hace más de 7 años

Quien calla otorga verdad Pepe? Hay que ver, mismos perros distintos collares. A cuantos de tus votantes habras decepcionado.

user Pep | Hace más de 7 años

Tots deben estar temblando ,Tomeu es el partido ,los demas meros figurantes de tercera.

user Toni | Hace más de 7 años

Pienso como ciudadano que tambien deberia investigarse la epoca del alcalde Oliver,es solo una sugerencia...

user M.C | Hace más de 7 años

Nos tomaron el pelo a todos los pollencins con esta compra ,claro como los politicos no pagan con su dinero y se lo pueden llevar calentito ,mucho mejor ,no hay derecho .

user F Ruiz | Hace más de 7 años

La gran estafa no está en la calderilla de la plusvalia sino en la compra misma del inmueble de 850.000€ que solo es la punta del iceberg de lo que los pollensines tendran que malgastar en este edificio gracias al voto de TODOS y cada uno de los regidores del Ayuntamiento, incluído el tuyo, en una oscura jugada a escondidas de la ciudadanía. La demagogia con la plusvalía que usais de excusa es simplemente ridícula y masestando uno de los miembros de Alternativa directamente relacionado con la propiedad. Esperemos que la fiscalía dirima todas las responsabilidades en esta jugada sucia de la clase politica local

user Pepe García | Hace más de 7 años

Continuació... gràcies als vots d'Alternativa. Els regidors i partits implicats en aquesta il·legalitat; Tots per Pollença, el PP i Martí Roca van votar en contra i UMP el soci de govern de Junts es va abstenir. Junts Avançam i nosaltres vam votar a favor i l'empat a vots 8 a 8 es va resoldre amb el vot de qualitat del batle.

user Pepe García | Hace más de 7 años

Posats a fantasiejar "F. Ruiz" sobre suposats eixos inexistents, Alternativa érem a l'oposició, hi hauries de triar fantasies més fàcils de fer creïbles. Els fets objectius són indiscutible i qualsevol els pot veure a actes de plens i notícies de premsa: al ple de maig del 2015, realitzat durant la campanya electoral, se'ns va presentar una dació de comptes i només Alternativa vam detectar i demanar explicacions de la il·legalitat de la condonació de la plusvàlua de la compra del cinema capitol, la resta de partits de l'oposició (MES, PSOE i Esquerra) ni es van adonar i no van dir res. Alternativa vam ser els únics que vam denunciar el tema públicament a la premsa (Tots per Pollença ens va denunciar per això a la Junta Electoral sense resultat). D'ençà que es va iniciar aquesta legislatura hem demanat a l'equip de govern , a diferents plens, anul·lar l'acord pel qual es va condonar la plusvàlua de la compra del Capitol, cosa que s'ha fet finalment al ple de desembre del 2016 gràcies al