user voy llendo | Hace más de 7 años

Para cuando un nivel certificado de ingles?

user voy llendo | Hace más de 7 años

Para cuando las pruebas para obtener el certificado de nivel en castellano?

user CaDeBou | Hace más de 7 años

A En Tomeu de Son Espárech! Per què no te mossegues sa llengo d'una vegada i deixes de dir tants de dois. Ja ni per divertir serveixes

user JOSEJOAQUIN | Hace más de 7 años

PQ A UNOS PROFESIONALES SI Y A OTROS NO. NO LO ENTIENDO VAYA POLITICOS CORRUPTOS

user CARLOs | Hace más de 7 años

Palabras que os darán puntos por ser lengua Balear (obviamente no perderé el tiempo en su correcta ortografía): OI, PARLAR, SIS PLOU, MADUCHA....repasad la ortograrfia y zas....ya sois hijos de JORDI Y MONTSE.

user biel | Hace más de 7 años

Si demanen un certificat de catalá es perqué el consideren una llengua aliena. Fixau-vos que no el demanen de castellá,

user Maria | Hace más de 7 años

Segons l'Estatut, el castellà és llengua oficial a Balears, però no és llengua pròpia, que només ho és el català. Si els padrins mallorquins ni tan sols sabien xerrar castellà, com volen que sigui llengua pròpia. Quants d'escriptors mallorquins han escrit en castellà? Ramon Llull? Joan Alcover? Villalonga? Carme Riera? I les gloses i les rondalles, en quina llengua estan? Fa 700 anys que tota la cultura no oficial de Mallorca s'ha vehiculat en català i no podem perdre tot aquest patrimoni, que també ho és de tota la humanitat. I als que afirmen que això és Espanya i s'hi xerra espanyol, que no confonguin Espanya amb Castella o Andalusia. Els mallorquins xerram mallorquí

user Maria | Hace más de 7 años

Ja cansa una mica sentir l'argument que si demanam el requisit de català no vendran bons professionals a Mallorca, sobretot sanitaris. I no se refereixen a metges alemanys o holandesos, sinó als castellans, que són els més competents del món, com és sabut. És a dir, que si ets un metge mallorquí, català o valencià segurament t'han regalat el títol i ets un inútil. Si ets un metge competent, lo primer que fas és voler entendre la llengua dels teus pacients, i jo conec molts de metges forasters que ho han entès i fàcilment han après el català, que per això tenen estudis. I per això són els més apreciats pels seus pacients.

user Clareta | Hace más de 7 años

Deis als noruecs que són tancats perquè demanen noruec (llengua amb uns quants de milions de parlants) per viure al seu territori... Mem què diuen els noruecs si els deis això. Els llocs civilitzats dels món demanen la llengua del lloc als que hi volen viure i fer feina. La cosa més natural. Si no es demana, és per raons de colonització, espoli cultural i econòmic,... si no es demana, és que, a força de ser colonitzat, un poble ha perdut la dignitat i ja no sap qui és.

user @Toniet | Hace más de 7 años

Paciència hem de tenir amb els que van contra les teulades de ca nostra.