user Jo | Hace más de 6 años

Sr Riera, jo crec que vosté viurie molt millor per Barcelona que per aquí. Encara no entenc com no ha fet ses maletes i ha partit cap allà. Li donaran sopa amb mandunguilles, mongetes del ganxu, botifarra, vi del Penedés....i tot de franc¡¡¡¡¡

user ROC | Hace más de 6 años

N'hi ha prou en llegir la premsa internacional: Financial Times, Observer, Le Monde, Soir...per adonar-se'n qui ha guanyat i qui ha perdut. La marca Espanya sota mínims i el Món ja es planteja donar sortida política al procés sobiranista. Probablement Catalunya haurà estat la tomba del PP i de tot el règim del 78. Venen nous temps.

user Mala memòria | Hace más de 6 años

Joan: quina mala memoria tens. Fa setmanes que ataques els catalans i el procés independentista, i ara que els espanyols han fracasat, canvies el cantet...

user Felanitxer | Hace más de 6 años

@Josep Miquel. Aberración jurídica (y atropello democratico) es lo que hicieron los independentistas es septiembre. El 155 es genérico y hasta hace poco "virgen" pero es muy claro: Si una Comunidad Autónoma no cumpliere las obligaciones que la Constitución u otras leyes le impongan, o actuare de forma que atente gravemente al interés general de España, el Gobierno, previo requerimiento al Presidente de la Comunidad Autónoma y, en el caso de no ser atendido, con la aprobación por mayoría absoluta del Senado, podrá adoptar las medidas necesarias para obligar a aquélla al cumplimiento forzoso de dichas obligaciones o para la protección del mencionado interés general. Para la ejecución de las medidas previstas en el apartado anterior, el Gobierno podrá dar instrucciones a todas las autoridades de las Comunidades Autónomas. No te parece redactado directamente para el caso del que tratamos???? El problema del 155 es haberlo aplicado tarde y mal.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

I ja no diguem lo divertit que serà veure al que havia de netetjar Badalona, sensa grup parlamentari i copmpartint el grup mixte amb els diputats de la CUP, després de que els seus haguin sigut practicament esborrats del mapa de Catalunya. El PP si que es una empresa, inclús pagant seus en B i cobrant sobresous en negra, que si a partit de Catalunya, i no just canviant el domicili social, aquesta si que ha tret al carrer a amolts de els seus "treballadors"

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

El pobre Angel que fa anys va caure de cap, peró que segur es un gran expert hem podria explicar com es que si els unionistes pujan en vots el doble que els independentistes, es a dir que aquest pic han passat llista hi han anat tots a votar, resulta que la majoría absoluta dels independentistes es encara un poc mes gran que la majoria absoluta anterior? Ah ja ho entenc fa els nombres den Antonio Gomez que va dir que els 900.000 que no anaren a la manifestació del TIL era perque estaven en contra. Lo seu es per fer-s'ho mirar, al PP hens foten una hostia descomunal, la nostra marca blanca ens devora completament, quedam darrers, i resulta que sensa haver canviat la Llei Electoral els independentistes tenen una majoria absoluta novament i a mes incrementada amb dos o tres diputats. Vaja lluminaria està fet vosté.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Tolo no te ni idea del que parla, els que estan a la presó poden perfectament votar, tant si li agrada com si no. Que tal si torna a l'escola? peruqe inclus els alumnes de secundaria saben que just els inabilitat, amb proghibició específica d'aquest tipus d'inhabilitació (esser elector o elegits) per sentencia judicial ferma, el que vol dir 1ª Instancia, després Ap, després TS, després la Possibilitat del TC, i finalment el TJUE, ah i mirti quina casualitat després de la sentencia, per tant els presoners i els exiliats resulta que son Diputats del Parlament de Catalunya, i per tant no hi ha absolutament cap norma que els puguyi impedir quant es faci l'elecció del President de la Generalitat que els pugui impedir votar.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Amb molt de gust Felanitxer ho puc explicar, primer me contesti si un govern, qualsevol gover aprova les llei, veritat que es el Confgrés? Ara me digui si el Senat aprova qualsevol llei i al esser una càmara de segona lectura, que pasa si rebutja qualsevol llei. Primer s'informi i després me digui si no es una aberració jurídica si resulta que un govern o un senat i ni tan sol estan ambdós d'acord poden aprofitar-se d'un article absolutament ple de refeéncies genériques que no indica ni justificació de la mesura, ni marges d'actuació, ni plaç de vigencia, ni que passa si diu que ara per bemols no el torna enrrera, i després miri la diferencia amb els estat d'alarma, excepció o siti que requereixen l'aprovació del Congres, passats 15 dies que l'hag aprovat el gov un desenvolupament mitjançant LO, curiosament el 155 no te desenvolupament algú en una llei, es a dir faig lo que vull ex novo, democracia en estat pur no?

user Angelcaido | Hace más de 6 años

Usted se olvida que EL PARTIDO MAS VOTADO es CIUDADANOS....Y se olvida también que los constitucionalistas suben el DOBLE que los indepes......Hágaselo mirar señor Riera

user david | Hace más de 6 años

Pues a mi me parece que tiene parte de razon,el articulista,un ejemplo antes del atentedo de Bcn y del referendum ilegal,en el aeropuerto de Bcn en plenas vacaciones estivales,los vigilantes de seguridad hicieron una huelga salvaje,causando un perjuicio tremendo a los viajeros,al turismo etc,el gobierno no hizo absolutamente nada,en Barajas la ha cortado el gobierno por lo sano estas navidades La linea ferrea de mas trafico de España Valencia/Barcelona es de via unica en un tramo entre Tarragona y Castellon No soy independentista ,soy español,pero las cosas se rompen por los dos lados