user @GIORGY23 | Hace más de 6 años

Per cert, a una hostessa de vol, un cambrer, un recepcionista d'hotel... no els hi demanen una vestimenta obligada? i el coneixement d'uns idiomes? això també deuen ser "imposicions", no? Ahhhhh, que en aquests casos és "normal". I això que NO SÓN treballadors PÚBLICS.

user @GIORGY23 | Hace más de 6 años

Com que ja has entrat en el terreny personal continuu. Dónes per suposat masses coses i que jo no he triat LLIUREMENT les meves idees. T'he de dir que part de la meva etapa d'escolarització la vaig viure penjant la "rojigualda" amb el pollastre a la façana de l'escola -pública- cantant el "caralsol" i havent de recitar el parenostre i l'avemaria en començar i acabar les classes. Això sí que és ADOCTRINAMENT!!!!!!!!!!!! Si tu vares tenir la sort d'educar-te com un lliurepensador, idò collonut pels teus professors. El que fan falta són ciutadans crítics però en aquest cas concret confons moltes coses i te deixes dur per (ohh, això sí que és un GRUP menjatarros!!) la marea anticatalana -que ja existia- i que s'ha accentuat els darrers mesos i acabes fent la típica comparació de tots aquells que han obert pocs llibres a la seva vida i només xerren d'oïda.

user @GIORGY23 | Hace más de 6 años

Jo ja no sé com explicar les coses. L'ÚNICA LLENGUA IMPOSADA ("de obligado conocimiento", constitución espaÑola dixit) ÉS EL CASTELLÀ. Estam xerrant d'EQUIPARAR DRETS, el teu DRET de xerrar en castellà i el meu DRET de xerrar en Català. Per què no se demanen certificats d'espaÑol als funcionaris? per la senzilla raó que com que és "DE OBLIGADO CONOCIMIENTO" se dóna per suposat que tothom el sap, ergo, si volem equiparar els drets lingüístics de TOTS els ciutadans de Balears s'ha de fer amb una normativa pròpia que en aquest aquest cas és demanar uns mínims requisits de coneixement de Català. I a qualsevol lloc del món mundial i part de l'estranger un TREBALLADOR PÚBLIC ha de conèixer ELS IDIOMES OFICIALS d'allà on fa feina, que a més, al cap i a la fi, és el MÍNIM RESPECTE que se mereix la Terra que li proporciona les mongetes i la Ciutadania que hi viu i a qui se deu.

user GIORGY23 | Hace más de 6 años

No estudié historia. Pero tuve una asignatura en un centro público que se llamaba Geografía e Historia. No me enseñaron mucho pero no me adoctrinaron ni me dieron soma. Me dejaron pensar libremente. Ni me parece bien algunas cosas de España ni me parecen bien algunas cosas catalanas. Ni soy de derechas ni soy de izquierdas ni soy del centro. Soy simplemente yo, no me hace falta unirme a ningún grupo. Eso me enseñaron en mi colegio. A ser libre y poder opinar libremente y sobre todo a poder distinguir bien una imposición y una prohibición y para mi son la misma cosa. Ni Franco tenía que haber prohibído el catalán ni vosotros debéis imponerlo. Es así de sencillo. Pero hace falta tener profesores como los que yo tenía, que te animaban a pensar. En una palabra, teneis el coco comío y os creeis en posesión de la razón y la verdad, también lo creía Hitler.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

Amb aquesta histori manipulada que contau es catalanistes já no heyá ningú qu'hey cregui.

user Dan | Hace más de 6 años

Enseñanza nefasta propiciada por las ganas de los políticos de meter las garras , y esa marabunta de pseudo profesores con carnet de partido , futuro de borregos ,basura de educación .

user @GIORGY23 | Hace más de 6 años

M'agradaria saber on heu estudiat història. En franco VA PROHIBIR el Català, el castellà està imposat des de la conquesta borbònica del s.XVIII amb les caigudes de València (1707), Barcelona (1714) i Palma (1715) i la implantació de l'infaust Decret de Nova Planta. PS: quina casualitat, les capitals del que avui coneixem com a Països Catalans.

user Pere | Hace más de 6 años

Francament, que s'identifiqui el personal sanitari amb la dreta més radical i anti-mallorquina, a mi me faria un poc de vergonya. I els sindicats hi han contribuït molt. Per què quan en Bauzá va treure tants de metges i infermers al carrer amb les retallades no varen piular? No els fa vergonya?

user Maria | Hace más de 6 años

Però el castellà sí que salva vides. Duis un metge alemany preparadíssim que no sàpiga castellà i veureu com tots aquests que protesten descobreixen que el castellà pot salvar vides

user Baixada de calçons de falda | Hace más de 6 años

I per què als altres funcionaris els demaneu el C1? DISCRIMINES amb això que diu FINA. Això, en castellà o en B1 li diuen EXCUSAS DE MAL PAGADOR i HIPOCRESIA. Ni tan sols deus tenir-ho tu el B2.