user LLUBINER | Hace más de 12 años

AIXO ES UNA VERGONYA,MIRA Q JO NO SOM DE CAMPOS PERO AQUEST ((((palliseta)))) ES UN POC A VERGONYA.

user Què convé | Hace más de 12 años

Si aquests (i em referesc als tres candidats), no han estat capaços a arribar a un acord, tal vegada és perquè han començat a parlar dient:jo vull...., tu què em dones? I no què convé, què és millor pel poble? Per què no cerquen de posar-se d'acord i treballar junts per tirar això endavant, que deixin de banda interessos particulars i consignes del partits (que venen de fora,i els és ben igual el que passa realment a Campos). Que no s'ha fet mai..., i què, que no funcionarà..., provau-ho. No sé si sabeu que negociar vol dir cedir i cercar el bé comú. Així sí que tots els campaners ens sentiríem representats i tal vegada descobriríeu les coses bones dels altres i no sentiríeu només els elogis interessats dels vostres.

user Ses coses clares (o s'historia es repeteix) | Hace más de 12 años

En Guillem Vidal lo unic que ha fet és ésser coherent i vetar an Pellisseta, ressebut que divendres aquest darrer va voler pactar "in extemis" amb CxC després de haver fracasat el seu intent d'aconseguir un carrec a Palma amb el PP. Els propis regidors de +Accció, a derrera hora, van haver de cridar a l'ordre al seu candidat perque veien que amb un pacte amb el PP només reportava benefeci al primer de la llista mentre els demés concejals es quedaven "in albis". Llavors ja va ésser massa tard per pactar amb CxC. Aquests ja havien vist el joc a dues bandes den Pallisseta.

user Enbrouat | Hace más de 12 años

No volieu (més) acció... Idò tassa i mitja... comença una altra vegada l'espectacle a Campos!!!

user AMICA VERITAS | Hace más de 12 años

Que con 3 concejales de 13 salga elegido alcalde no es un milagro, es un acto municipal: CONTRANATURA DEMOCRÀTICA. Una perversión consentida por un pueblo DÓCIL Y MANSO. Verbigracia: ¿Saldrían todos vivos de LA SALA en sa Pobla después de cometer esta infamia? NO NO NO.

user BON PARDAL ASSOLELLAT | Hace más de 12 años

AIXÒ ÉS UNA TRUITA D'OUS NIALS...i tot Campos el sap i dóna el seu consentiment. Jo no en vull menjar d'aquesta truita. Cap a Palma manca gent.

user malmisser | Hace más de 12 años

Si he de menester un misser (déu no ho vulgui) ja sé a quí NO contratar. Quin desastre d'homo!!!!!

user quetrist | Hace más de 12 años

En Guillem Vidal ha de dimitir ja si és que té un poc de vergonya. Tots els presents varem veure per on anaven els trons. Però ja el coneixem, je sabem que per una foto fa qualsevol cosa. Que trist Guillemet, que trist!...

user iver | Hace más de 12 años

no se porque os preocupan las inversiones, teniendo 2 del PP de Campos en Palma una en el parlament y otra en el consell creo que Campos tiene muchas inversiones aseguradas porque tanto si gobierna el PP en campos como si no supongo que con lo que le impostamos la gente de Campos a este partido nos van ha mandar miles de euros en inversiones,

user jan'hiha | Hace más de 12 años

Esent un espectador bastant imparcial a n'aquest assumpte ja que no tenc ni veu ni vot a Campos, però hi tens feines per allà, puc dir que a n'aquest "senyor" de Sa Parada n'hi he vist fer un parell que són de cinema. Hasta i tot té la virtut de fer barallar la gent.