user sami | Hace más de 11 años

segons es comentaris,que vist,de enveja de menorquins amb mallorquins,yo no tinc cap enveja de ells,no molt menos,yo no cambiaria menorca per mallorca ni locu,haya claro es mes gros,tenen porto pi,corte ingles,y mes cosetas....nosaltres no copiam res de ningú tenim una gastronomia,y cultura brutal,no haya res de envejar jajajaja!!!!!!!!!

user menorquí | Hace más de 11 años

quina gracia que me fan es mallorquins,copiant ses festes d'es jaleo,cavalls me sembla patetic...yo crec que cada poble tindria que tenir lo seu.....pero noltrus tenim l'original jaleo y ses festes!!!!!

user ni idea | Hace más de 12 años

jj gracies per sa correccio ,pero lo que esta clar es que de infrestructures ja en tenim tantes que no les podem mantenir, si tu estas disposat a pagar mes impostos, no te presentis que no te votara ni sa tia rita, ves a prende banyos a ses piscines d´es pobles veinats, i els ajudes a pagar es manteniment deficitari que tenen. possiblement no he anat a escola de catala, per escriure tant be com tu , pero tots aquets que han deixat es govern ara fa poc, segur que han estudiat molt, tambe catala ,i mos han deixat un futur ben endomassat....

user jj | Hace más de 12 años

ni idea, a veure si aprens a escriure bé. Es toca escriure aixi. presenta´t a ses eleccions. Si tu estàs o has estat dins s´ajuntament si que no en tens ni idea. Qui te sa coa de palla.......

user juan d. | Hace más de 12 años

Jo tb me deman perque tenen que anar a copiar ses festes...pff, o és un lloc sense història o es que volien fer algo i no sabien "qué".

user joan | Hace más de 12 años

alguns menorquins de tant conservada que teniu l´illa encara viviu a l´edat de pedra

user ni idea | Hace más de 12 años

jj presentet a se el-leccions ja. jj for alcalde

user jj | Hace más de 12 años

Aquest poble nostre, els darrers 15 anys(els anys de bonança) només ha tirat els doblers en fires, grans concerts de franc que han costat un "potosí"... Al mateix temps els pobles de veinat es gastaven els doblers en infraestructures(piscines tapades, rondes, poliesportius etc), ara en infraestructures som es cul de mallorca. Això es lo que tenim....

user Aiii | Hace más de 12 años

Acab de llegir tots els comentaris i hi ha per riure una estona. He sentit molts de menorquins que diuen que a Mallorca tenim enveja de Menorca. Jo he estat a Menorca i, sincerament ho dic, no canvii Mallorca per Menorca per res del món (ni pels paisatges, ni per les festes, ni per la gent, ni per res).

user Mallorquí | Hace más de 12 años

Pel comentari anterior, jo soc mallorquí i puc assegurar que no tenc ni mica d'enveja dels menorquins. Estic orgullosíssim de ser mallorquí i d tot el que tenim a Mallorca. Me fa molta gracia que diguis q a Mallorca no tenim res! jaja Això demostra sa teva ignorància! Estaria bé que molts de menorquins sortissiu un poc de s'illa de tant en quan x donar-vos compte que fora de menorca hi ha vida!