user María Carmen Francia sanchez | Hace más de 12 años

Estoy de acuerdo con la construcción del hotel que espero no sea una torre de cemento sino extendido e integrado en el paisaje. A Sa Rapita le falta comercio, terrazas, y lugares deportivos para hacer algo mas que ir a la playa, que se llena de gente que viene de otros sitios a pasar el día con los bocatas y bebidas. Los posibles huéspedes del hotel comerán o cenaran en los restaurantes de aquí y usarían las instalaciones de ocio que se hagan, sin que se convierta en benidorm... Tengo un chalet aquí y pago todos los impuestos de campos, municipio que sostiene las playas de ses cohetes, es trenc y solo recibe bañistas de pasar el día que llenan esas playas de basura. !Ojalá sea un hotel de lujo y vengan clientes nacionales o extranjeros que den un cierto glamour a la zona, que es muy bonita y tranquila pero un poco "cateta" y se merece un buen turismo. Una madrileña.

user Nicolau | Hace más de 12 años

QUE VOS PENSAU QUE L'HOTELER CONTRACTARÀ PERSONAL MALLORQUI ??? ESTAU BEN EQUIVOCATS, BASTA VEURE A TOTS ELS COMERCIANTS DE SA RÀPITA. EL PERSONAL QUE TENEN CONTRACTAT AL SEU NEGOCI ES ESTRANGER.... ELS RAPITERS HO SABEM...

user no al hotel | Hace más de 12 años

NO, NO NO!! BASTA YA DE DESTRUCCION DE LA ISLA!! TENEMOS MILES Y MILES DE HOTELES EN LA ISLA QUE ESTAN QUE SE CAEN Y DAN VERGUENZA!! PRIMERO A RENOVAR ESTOS QUE AUN PUEDEN DAR MUCHO DINERO SI SE HACE UNA BUENA REFORMA. Y DESPUES LAS ZONAS VIRGENES HAY QUE PROTEGERLAS, ES LO QUE NOS HACE DISTINTO A OTROS LUGARES!! MANIFESTACION YA!! NO QUEREMOS LA DESTRUCCION DE MALLORCA

user SÍ A S'HOTEL | Hace más de 12 años

Ara anam! Ja era hora que, a falta de cap proposta millor, ens donassis la raó. I ara, com que has fet bonda, segur que demà vespre se portaran bé amb tu. D'aquí a 10 anys podràs, si vols, venir a gaudir de la immensa zona protegida intacta, ja que la seguirem oferint i mantenint sense ajuda de ningú. Gràcies per entendre'ns i respectar-nos com a poble.

user Joan | Hace más de 12 años

jajaaj Mira, si a s'hotel, te dic això mateix, que si a s'hotel, que si a sa destrucció de Campos, que si, que soc sa mateixa persona que en o na Centinela; que molt bé, que no vendré per Campos (això si, quan s'hotel estigui fet l'aniré a veure per comprovar de primera mà es desastre que heu deixat fer a n'es vostre poble; que m'encantarà anar per Campos d'aqui 15 anys, i veure que ja no queda res del que ara hi ha, perque ja voras com sa cosa no acabarà amb un hotel, sinó amb moltiisimes més coses (més hotels, més carreteres, més tot inclòs amb es comerciats que ara volen s'hotel que se mengen ses ungles,... Venga, campaners, un poc d'alegria que tot es poble aviat tendrà feina i serà s'enveja de tot Espanya. Ja veig es titulars a tots es informatius: un pueblo de Mallorca con todos sus habitantes trabajando en un hotel!!!! jajaja venga, a construir s'ha dit!!! Quan hi hagi hotels si que ja no hi anirà ningú a Campos, total, podran anar a nes Port d'Alcudia o a Can Pastilla per veure hotels i platges urbanitzades. Repetesc, SIIII A S'HOTEEEL

user SÍ A L'HOTEL | Hace más de 12 años

Jo crec, Joan, que no només tens a veure amb Centinela, ja que defensau exactament el mateix, sinó que sou la mateixa persona. Gràcies pero no importa gens que hi venguis per Campos. I si venguessis, almanco respecta'ns!

user Joan | Hace más de 12 años

jajaja me fas gracia, però que dius de "mentres tengueu amb voltros gent com aquest centinela"??? Jo xerr per jo, per ningú més, m'entens, o no m'entens?? I au venga, no diré res més, ok? Tanta sort que no vaig molt per Campos i no voré es desatres que començareu a fer amb es vostre poble!

user Mar | Hace más de 12 años

A la gente de Campos nos importa poco los hoteles que hay en el resto de Mallorca, lo que queremos son plazas turisticas en Campos. LO ENTENDEIS O NO LO ENTENDEIS?

user SÍ A L'HOTEL | Hace más de 12 años

De moment, amb ses teves teories, Joan, els campaners només tenim misèria i pagam i llevam sa brutor a tot allò tan fantàstic lo que disfruten els altres. Veig que no en tens d'alternatives pel municipi de Campos, ja no es pot rehabilitar el que no existeix. Pots pegar els bots que vulguis, però resulta ben penós i absurd que pretenguis que amb la situació que vivim ens quedem mans aplegades tenint la possibilitat de dur endavant el que sempre hem defensat. Si Mallorca està plena d'hotels poc ens interessa. Si tothom hagués fet el que ha fet Campos, proposant el creixement fora de les àrees protegides, altre gall cantaria i Mallorca seria d'un altre color. Per tant, teories com la teva, el que fan és ofendre la gent d'un poble que gent com tu voleu seguir penalitzant per tenir gran part del seu territori protegit. I això ho feis sense donar cap alternativa vàlida que, repetesc, ha de donar ingressos i llocs de feina, i no ens ha de costar cap dobler. Millora això i, qui sap, pentura a més de l'hotel també podem parlar del que tu, que ets tan llest, proposis. Ah! I mentre tengueu amb voltros gent com aquest "centinela", no importa ni parlar de res

user Joan | Hace más de 12 años

Gracies per insultar el poble. Per aixo no vos vol: vols alternatives, idò mira, que es començin a rehabilitar es cents i cents d'hotels que hi ha que necessiten reformes, per començar, en ves de construir-ne de nous. Segon, això de que a noltros ni mos escolten ni mos voten???? Però tu que te penses qui som? Saps a qui vot? Saps si m'interessa sa política? Tu segur que votes, i segur que votes es partit que vol destruir Mallorca. Vos heu aturat a pensar lo trist que és que hi hagi gent de Campos que defensi sa destrucció des seu propi poble? Molt trist, però es lo que hi ha.